Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zboczeniec |
Dzisiaj przy dworcu w Oplu Vectrze nr rej 31893 siedzial za kierownica stary facet w rozpietej koszuli i nic poza ta koszula na sobie nie mial.Goly od pasa w dol.Widok beznadziejny.Rozgladal sie tylko czy ktos na niego patrzy.Az strach pomyslec co by bylo,gdyby przechodzily tamtedy dzieci.Pomyslcie sobie goly 70letni facet...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zboczeniec |
A skond wiesz ze byl nagi moze mial boskerki ...
|
|
a jak wiek dokładnie określiła co nie zapłacił ? musiałaś być blisko skoro zauważyłaś że oprocz koszuli jest nagi Andrzej W.
|
|
Już raz był podobny temat..tyle że osoba która go założyła dodała słowo że"na szczęscie" to ona pierwsza zobaczyła tego zboka a nie np dzieci... i tak tu po niej pojechali za to że niby ona taka szczęściara i w ogóle jaja zrobili a ona chciała jedynie ostrzec innych.... w tym temacie już zaczyna się podobnie patrze
|
|
jak chciała ostrzec, że coś jest nie tak to nie pisze się na forum tylko dzwoni na policję!!! a teraz jest lato więc wielu oldskulowców w podeszłym wieku chodzi w rozpiętych koszulach pokazując swój piwny bęben
|
|
Masz rację Kama, już się zaczyna.
|
|
Obok zaparkowane bylo moje auto,wiec rad nie rad musialam przejsc obok debila.
|
|
Chyba w nocy spać nie mogłaś bo pierwszy wpis był o 00:23
|
|
skoro wszyscy juz zostali ostrzezeni, to troche zbocze z tematu zboczeniec: 'teraz jest lato więc wielu oldskulowców w podeszłym wieku chodzi w rozpiętych koszulach pokazując swój piwny bęben' napisal Mistrz_Artur. narodzila sie jakas taka moda spod remizy czy prac zniwnych, ze coraz wiecej ludzi w kazdym wieku spaceruje po ulicach miasta z nagim torsem. i to nie dlatego ze nie maja koszulki - te niejednokrotnie niosa w reku. a niektorych to brzydzi. niezaleznie od tego w jakim wieku jest nagus, stopnia opalenizny, wielkosci jego brzucha czy stanu umiesnienia. nie mam kompleksow, ale nagie ciala powinno sie eksponowac w zaciszu domowym lub na basenie. jesli ktos potrzebuje wiekszej widowni moze isc na plaze miejska....... ale na litosc boska nie w centrum miasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no chyba ze to robotnik drogowy. chociaz oni tez z reguly chociaz kamizelki odblaskowe nakladaja. _______________________________________- ... & vice versa!
|
|
Plamy na Słońcu, upał na ulicy A dookoła sami groźni zawodnicy ...
|
|
Sebo19 - jak widze gdy ktos pisze skąd przez O i N to klade sie na ziemi i smieje sie pol godziny. Masakra. Ty jakas szkole wgl skonczyles.? Brawo Pati za post, i za ostrzezenie. .
|
|
skundś
|
|
kaj tam
|
|
gostav a czemu w zaciszu domowym ? jak ja cwicze 5 lat ponad to nie moge bluzki zdjac, bo wygladam tak jak ty ? [brzuch na rowni plaski z klatka piersiowa] nie opowiadaj ze nagi tors mezczyzny to taki straszny widok, raczej normalny, poza tym widac, ze tylko w tej dziurze zyjesz a w innych miastach to tylko na google byles;)wiec nie pisz takich bzdur... a co do ciebie droga kolezanko,telefon posiadasz ? numeru nie znasz ? tylko nic innego w glowie nie masz , jak to by najszybciej dostac sie do domu i zalozyc w koncu temat na 4lomza.Wiesz byc moze nie uratowalas komus zycia lub zdrowia, bo pan czuje sie bezkarnie przez takich jak ty,ja na twoim miejscu plulbym sobie w twarz ze nie zrobilem z tym porzadku ;) Propsy bohaterko :D smoke that shi* like that shi* :D
|
|
Mistrz_Artur : jak chce ostrzec to na policję..? a czemu nie tu na forum - tyle osób tu zagląda...... napewno wielu ostrzegła, policja swoją drogą a tak między nami to ta, już lecą go schwytać, już to widze..
|
|
jeszcze karze myslec :D POmyslcie sobie goly 70 letni facet, nie kazdy ma takie hobby jak ty :D smoke that shi* like that shi* :D
|
|
To Zezowaty.
|
|
Pan sonic - ale se wzięłeś do łba, nie to co trzeba bohaterze zza monitora. idX i zrób z nim porzadek - bądź mężczyzną, pokaż się :) Wtedy nam tu zaimponujesz i nie będziesz pluł se w twarz :D
|
|
Kama30 - do samosądów na forum namawiasz? już oceniłaś gościa? a może roztrzepana Pati nie przyjrzała się dokładnie czy koleś miał f. na wierzchu, czy może slipy/bokserki czy co kto nosi? bo, za przeproszeniem, gówno wam do tego czy koleś jeździ w kompletnym ubraniu czy nie (kwestia estetyki to inna sprawa). ku.wa co wy macie we łbie, żeby od razu gościa od zboczeńca wyzywać. nie bronię go - po prostu nie każdy z rozpiętą koszulą w aucie jest dla mnie zboczeńcem. btw. Kama, wesoła koleżanko, jak to ciebie tak boli, to wołaj koleżanki, "łapaj" za grabie i sama sobie zaimponuj bo namawianie do samosądów na forum publicznym podlega pod artykuł. Tym bardziej, jak gość zobaczy swój nr rej i że jest wyzywany od zboczeńców to myślę, że mógłby mieć podstawy do wytoczenia sprawy. Gdyby dziewczynka była mądrzejsza to by ujęła to inaczej, subtelniej. a o ludziach, którzy nie dzwonią na policję, bo twierdzą, że nic nie zrobi, tylko potrafią pier..dzielić tego typu farmazony (cytat Kamy "już lecą go schwytać, już to widze..") szukając głupiego poklasku - słowa nie napiszę, bo szkoda na nich czasu.... --------------------------------------------------------
|
|
ktos tu personalnie mnie zaatakowal tylko dlatego ze, w przeciwienstwie do niego, nie jestem milosnikiem meskiej golizny w miejscach publicznych. kolego (z forum, a moze i silki) nie znasz mnie wiec nie oceniaj mojego wygladu. ale cwiczenie po to, zeby demonstrowac swiatu klate czy kaloryfer na ulicy, to - jak napisal ktos wyzej - kwestia estetyki............. dodam: i kultury. zeby nie zanizac poziomu, nie dodam, ze masz racje: w nowogrodzie, stawiskach i podobnych miastach chodza tacy po ulicach. powyzej miasta powiatowego raczej takich nie widywalem w centrum. ale widocznie nie przygladam sie tak uwaznie jak ty........................... ________________________________ ... & vice versa!
|
|
ja proponuje tym ktorzy zabraniaja mnie zdejmowac koszule gdzie chce aby cofneli sie do średniowiecza tam w tym okresie własnie narodziła się ta pogarda i odraza do własnej cielestości i ciała człowieka. To sredniowiecze okryło szczelnie ciałao człowieka na lata zamykając go w wiezieniu. Widac teraz mamy na tej samej fali sredniowiowieczne teskonty. Nie pochwalam abu w miejscach wymagajacych odpowiedniej etykiety odkrywano wszystko co sie da ale bez specjalnej histeri w innych miejsccach. Jezeli eksponowanie golizny nie jest przestepstwem czy wykroczeniem to kij ci do tego jak kto woli chodzic. Nie masz przyjemnosci na to patrzec to n ie patrz. Valles
|
|
CoffeeTime to była ironia - tak jak twoja żeby za grabie łapać.. o artykułach to mi nie pisz bo wiem co i jak, spokojnie. Piszesz że gość mógłby mieć podstawę do wytoczenia sprawy..a niby o co..? nazwiskiem tu się pisze albo foty wstaiwa..? nie siej paniki bo i tak nikt się tu nie boi :) Niech sprawy wytaczają polowa łomży bo chodzi bez koszul :D W tym mój wujek - nawet teraz poszedł po piwko do sklepu bez koszuli :D
|
|
numer samochodu jest przypisany pod konkretną osobę, nie trzeba wyzywać kogoś z nazwiska żeby kogoś obrazić, itd.... pa --------------------------------------------------------
|
|
"Za nieobyczajny wybryk uznawane jest zachowanie kogoś w miejscu powszechnie dostępnym, które budzi obrzydzenie, obrazę lub oburzenie u widzących to zachowanie osób. Nieobyczajny wybryk może zostać zarzucony na przykład osobie, która obnaża się w miejscach publicznych /.../. Za nieobyczajne zachowanie można trafić do aresztu lub zostać ukaranym mandatem do 500 zł, ograniczeniem wolności bądź grzywną nałożoną przez sąd. Jej wysokość może sięgnąć 1,5 tys. zł." ...a mnie brzydzi kiedy musze patrzec na nagie meskie torsy kiedy nie mam na to ochoty. i nie zamierzam nie wychodzic z domu albo chodzic po miescie z zamknietymi oczami. ______________________________________- ... & vice versa!
|
|
CoffeeTime wiesz, akurat nie zwróciłam na to uwagi tzn na ten numer samochodu ze jest podany.. moje ironiczne wypowiedzi o zrobieniu z nim porządku były do Pana Sonic`a ale w sumie mam nadzieję że autorka tematu pisała prawdę że nie miał slipek..bo to nie ładnie i wogóle... ale jeśli nie miała racji to.. ups... :))
|
|
miał temajciochy czy nie miał w końcu?
|
|
Rozumiem, gdyby to kobieta chodziła bez koszulki ani stanika po mieście, można uznać to za lekki brak wyczucia (choć widok na pewno nie przeszkadzałby mi) ale jeżeli chłopak pomyka bez koszulki to chyba nic w tym złego? Ja np. w lato kiedy jest ciepło chodzę bez i szczerze mówiąc nie zamierzam się przejmować opinią takich ludzi bo to chore.
|
|
no ale akurat tu nie o tym mowa Zenit, tylko o tym że facet miał koszulę..i nic więcej..jeśli to prawda.. ja sama też chodzę z gołą klatą..ale tylko po domu jak wyjdę spod prysznica..:))
|
|
Głupie pytanie-miał slipy czy nie miał.Przecież wyraźnie napisałam,że miał na sobie tylko koszulę-nic wiecej!!Beznadziejne są te wasze wypowiedzi-ja chciałam Was tylko ostrzec,a nie prowadzić dyskusję.Szłyśmy we 4.Więc nie tylko ja to widziałam i to nie jest mój wymysł tylko niestety czysta prawda.
|
|
a może ci się przewidziało Pati..? :)
|
|
Byłyśmy we 4 i wszystkie niestety widziałyśmy to samo...
|
|
potwierdzam bedzie już pewnie z miesiąc temu jak widzialam tego gościa rownież w samochodzie, facet ma cos nie tak pod beretem
|
|
REDLABEL dzięki za potwierdzenie,bo ludzie z forum wzięli mnie za jakąś desperatkę wymyślającą historię...
|
|
Nie szlajaj się nocami po mieście to i nie będziesz oglądała dziwnych typów:)
|
|
Teraz gościu z vectry nie będzie mógł się opędzić od rozpalonych nastolatek.
|
|
Klata plecy barki, klata plecy barki, a nogi jak zapałkI!
|
|
A ja go widziałam w wakacje z 2 lata temu w tym samym miejscu w tym samym samochodzie i również tylko w samej koszuli !!! Stary ZBOK siedział i sobie przyrodzenie opalał ... :/ niesmaczny widok ...... a tyle tam chodziło dzieci ...
|
|
Głupie jesteście dziewczyny swym postepowaniem na to wskazujecie. Zbok staje się pewniejszy z roku na rok z dnia na dzień bo nikt nie zawiadomił policji i sobie chasa a jak do łba nie daj Boże coś wpadnie do łba i komuś zrobi krzywde to potem bedzie żal .. A czemu nie zadzwoniłam na policje...
|
|
wy nie mniejsze zboki od niego zapinając swoje dzieweczki od tyłu. Valles
|
|
Valles przenieś się na inne forum
|
|
Valles jesteś gayem Twój post o tym świadczy a skąd to wiem bo tu na forum jeden stosował chamsko retoryke i nie był zbyt uprzejmy wobec kobiet. toleróje miejszości seksualne ale nie cierpie Biedronia nie za to że jest gayem ale w jaki sposób narzuca swe zdanie i swój światopoglad.
|
|
ten zboczeniec to chyba u Ciebie w głowie ---------------------------------------------
|
|
:)
|
|
wstretne
|