poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tragiczny wypadek na „61

czy wiecie co to za 25letni mężczyzna zginął ? [*]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tragiczny wypadek na „61

Co - typowo wiejska, chamska ciekawość i pogoń za sensacją ? Aby plotecztki rozsiewać??

masakra

umer bo był głypi, młody, i myślał że nieśmiertelny !!!!

wrrrr

pogoń za sensacja w ramach śmierci ? ty chyba człowieku jesteś nie poważny .

chlopak z przykoszarowej

....

paradox co ty wogole wypisujesz???? czy wiesz co tam naprawde sie stalo???? wiesz, ze czyta to jego rodzina i przyjaciele????

nie komentuj tej tragedii w taki sposob, opanuj sie!!!!

paradox nie znasz sprawy to się nie wypowiadaj! Chlopak był swietny i takich będzie brakować...

to że go osobiście nie znałem, to nie znaczy że nie widziłem całej akcji, wymijał mnie i cały ciąg samochodów jak szalony , a za 2 min stało się co się stało, jak to nazwać DEBILIZM, IDIOTYZM BRAWURA I GŁUPOTA, i wy wszyscy co tak go szanowaliście i wspominacie "Przyjaciele z Placu Broni"
gdzie buliście wcześniej !!! co zrobiliście by wpłynąć mu na mózg aby nie tak nie szalał !!!!! NIC !!! a teraz jaki on był cudowny !!! a ja mówię JAKI ON BYŁ GŁUPI !!!! szkoda to matki i jego ojca bo wychowali, od gęby sobie odejmowali a baran nierozumiał. Uczcie się na błędach, i aby takich błędów było jak naj mniej.

( każdego szkoda, jego też )

wrrrr

wszyscy znali ,a nikt nie napisał przyczyny czemu tak się stało.....

Andrzej W.

Paradox dobrze mowi, tylko moze troszke za ostro ale dobrze. Podobno ostro tam szedl lewym pasem. No ale kazdy jest kowalem swojego losu. Robiac tak dobrze wiedzial czym moze sie to skonczyc, no i pech chcial ze tak sie stalo. Nie ma co sie wsciekac i przezywac tutaj bo kazdemu moze sie trafic. Kondolencje dla rodziny skladam. Kochajcie ludzi bo tak szybko odchodza.!

.

Ludzie stało sie jak się stało, a forum w przypadku takiej tragedii nie jest miejscem do dyskusji na ten temat.. Uszanujcie rodzinę, oni również mogą czytać te komentarze! A gdybanie jaki on nie był a jaki był i na temat przyczyn tej tragedii nie jest po prostu na miejscu, niech to tylko będzie przestrogą dla wszystkich kierowców!

Chodzą ploty o tym wypadku ...

Paradox kimkolwiek byś nie był to do pięt Mu nie dorastałeś,a głupstwa popełnia każdy.On za swoje zapłacił najwyższą cenę.Uszanuj Jego pamięć.Wtedy będziesz człowiekiem.

Aja myślę że to idiota do potęgi jak chciał sie zabic to czemu nie wybrał drzewa tylko na czołuwę nie pomyślał że w tym drugim samochodzie jedzie człowiek z pracy na którego czekała żona i dzieci dzięki bogu że przeżył !

On nie był żadnym idiotą. To był rozsądny chłopak, wspaniały ojciec i mąż. Musiał mieć poważne problemy skoro tak postąpił i nie oceniajcie go tylko przez ten jeden błąd, który niestety skończył się tragicznie.
Uszanujcie zmarłego i przestańcie o tym pisać. Jego rodzina to czyta a im na pewno teraz nie jest łatwo.

Miśka jesteś głupia, domniemam że masz naszcie lat a wiek ma swoje prawa dlatego Ci wybaczam, co by było gdyby poszedł po chodniku na mieście ?? i zabił ludzi, matkę z dzieckiem itp ???? byłby LINCZ ???
mijał mnie, widziałem. Przeszacował swoje i auta możliwości. Ja mu nie ubliżam ( szkoda mi go ) napewno był wartościowym człowiekiem ja też miałem te lata ... ale MYŚLAŁEM !!!! a głupstwa to można popełnić na kartkówce, na wejściówce, na imprezie a nie na drodze,
Dzieciaku nie-widziałaś to się nie wypowiadaj.Pisałem wcześniej ... znałaś go ??? imponował Ci szybką jazdą zdezelowaną vektrą ???puknij się w czoło, gdzie byłaś wcześniej ??? a "On za swoje zapłacił najwyższą cenę." to tylko na własne życzenie zapłacił !!!!szkoda jest rodziców i kierowcy z tego dostawczaka ...też ma dzieci, żonę i kupę planów do zrealizowania a teraz co będzie ???psycha zorana i renta w wysokości 730 zł ??? Ku...a ludzie myślcie to nie boli !!!!

wrrrr

zostały tylko znicze i pokaźny znak na drodze tej tragedii. Podobno ten drugi człowiek z wypadku został kaleką.Stale jezdze tamta trasa ....ten wypadek moze lekko uświadomi co niektórych mistrzów kierownicy.

Brawo paradox. Po raz kolejny przyznaje Ci racje. Madrze jej prawisz.
Miska kazdy wie ze ostra jazda samochodem to albo smierc albo kalectwo albo szczescie. Koniec tematu.

.

Wypowiadacie sie na temat człowieka którego wcale nie znacie uważacie że jest "głupi" jak można tam mówić o kimś kto nie zyje ?! Jakim prawem mówicie tak o NIM ?!! Nie wiecie jak czuje się jego żona córeczka i reszta rodziny! nie wiecie co On czuł gdy to robił nie rozumiecie tego ! Więc przestańcie sie wypowiadać na Jego temat .! [*] "Zapłacił najwyższą cene..." co to wgl ma być ? Oczerniacie i komentujecie kogoś kogo nie znacie ! Nie macie swojego zycia ?! zajmujecie się plotkami zamiast sobą ! Tylko najbliżsi wiedza jaki On był i jakie miał problemy . To wy jesteście debilami że o tym piszecie i tak o Radku ! [*] Jego śmierć zmieni wiele w zyciu rodziny aa wy tylko bardziej ranicie i dobijacie tym co piszecie ! ;(((

hieny i tyle !

:)

Co on czuł gdy to robił - a przepraszam co robił????

To nie ma znaczenia kim był, co robił, jakie miał problemy. Faktem jest natomiast, że spowodował wypadek, tragiczny w skutkach dla obu rodzin. Przykre, ale prawdziwe.

Znana17, jestem ciekaw, czy tak samo byś się o tym człowieku wypowiadała, gdyby zabił samochodem kogoś z Twojej rodziny.
Człowiekiem może był i dobrym, ale nie zmienia to faktu, że spowodował swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem tragiczny wypadek. Zawsze powtarzam, że samochód to nie jest zabawka i trzeba brać pod uwagę to, że jest się odpowiedzialnym za życie ludzi. A niestety wielu kierowców przecenia swoje możliwości, bo uważają się za nieśmiertelnych i zawsze uda im się wykonać manewr. Trzeba mieć oczy dookoła głowy i przewidywać wydarzenia. Ruch jest duży, a uczestników ruchu bardzo wielu.
Tragedia dotknęła dwie rodziny i to jest najgorsze.
Szerokiej drogi i rozwagi.

znana17 raczej synek a nie córeczka

Coście tak się uczepili tego tematu, Wasze komentarze nic już nie zmienią a sprawią przykrość rodzinie. Co się stało to się nie odstanie niestety.. a jeżeli chcecie plotkować i wyrażać swoje zdanie to sobie ze znajomymi prywatnie pogadajcie i wymieńcie uwagi! Zrobił błąd, a Waszych uwag już nie przeczyta! Uszanujecie rodzinę..

to byl debil mogl je...c sie z mostu z kamieniem przywiazanym do nogi a nie skrzywdzil niewinnego czlowieka dzisiaj tamtendy jechalem znicze sie palily a gdzie przyjaciele bylscie przed wypadkiem

....

Klara25, niektórym nie chodzi o plotki, tylko o fakt, że człowiek zachował się bardzo niebezpiecznie i nieodpowiedzialnie. Taki przypadek nie jest niestety odosobnionych, bo takich twardzieli na drodze nie brakuje.
Niech to zdarzenie będzie przestrogą dla innych kozaków na drodze. Jeśli lubią adrenalinę, niech się wyżyją w innych, bardziej odosobnionych miejscach, a nie na drogach publicznych.
Pośpiech bywa zgubny. Lepiej dojechać 10 minut później, niż nie dojechać wcale.

wrrr .. jestescie pje****bani ! zajmijcie sie soba bo to głupota co piszecie w tym momencie !!!!!!

kukulka wiem, że popełnił niewybaczalny błąd ale to również nie daje prawa innym do oczerniania go jako człowieka. Również faktem jest to, że on już nie wyciągnie wniosków z uwag na temat tej tragedii.. więc mogliby się niektórzy powstrzymać bo to ani nie wróci mu życia ani niestety nie uleczy poszkodowanego mężczyzny.. dla mądrego człowieka sama w sobie tragedia jest przestrogą po co niepotrzebnie komentować?

Ludzie jego rodzina właśnie płacze nad jego trumną, jutro pogrzeb a Wy go wyzywacie, ubliżacie mu? Daj Boże żeby nikt z Waszej rodziny czegoś takiego nie zrobił. Zastanówcie się nad sobą i nad tym co piszecie. Może i jest i sporo racji w tym co piszecie, ale to nie znaczy, że możecie przysparzać dodatkowych cierpień jego rodzinie, bo tylko ona w tym momencie cierpi, on już tego nie naprawi, ani nie wyciągnie z tego żadnych wniosków.

Klara25 i znana17.
Każdy ma prawo do wypowiadania się na tym forum. Ja nie oceniam tego człowieka, bo on już za swój błąd zapłacił. Szkoda rodziny i tyle. Składam im kondolencje.
Powyższa sytuacja tylko obrazuje jak kruchy jest człowiek i jak jeden błąd rzutuje na jego życie oraz innych ludzi.
Życzę by takich błędów i sytuacji było jak najmniej. Tylko, że to zależy już od nas samych i od tego czy umiemy uczyć się na błędach własnych i wyciągać wnioski z błędów innych ludzi.

kukulka ciekawe tak jak to napisal kowalski czy chcielibyscie zeby tak o kimś z Waszej rodziny pisali na forum, pierw postawcie się sami w tej sytuacji a potem przemyślcie zanim coś napiszecie! Sprawa Was nie dotyczy więc trochę przyzwoitości! Błędy błędami, każdy jest kowalem swojego losu, tylko tak jak pisałam wcześniej uszanujcie rodzinę...

Jak by nie patrzeć to On jest sprawcą tej tragedii , a niewinny człowiek wracający z pracy zostanie kaleką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie oceniam tego człowieka , tylko czyn i skutek tego zachowania.

Powtarzam !!!!!!!!!! Niewinny człowiek wracający z pracy zostanie kaleką, bo gościu wybrał auto dostawcze , a nie drzewo.

Nie ma wytłumaczenia takiego czynu. Powtarzam " CZYNU" nie osoby.

Popieram belfra !

Jestem zdegustowany takim zachowaniem i nie napisze nic bo nic dobrego o tym czynie bym nie napisał.

Belfer...Czytając te wszystkie posty,ty napisałeś coś mądrego.Tylko wiedz jedno ze tym autem to on tylko kierował,a nim kierowało coś innego.Zamiast siedzieć i pisać głupoty,POMÓDLCIE SIĘ ZA NIEGO TO BEDZIE BARDZIEJ DLA NIEGO PRZYDATNE NIŻ GŁUPIE I PUSTE DYSKUSJE.

Jak tylko sie zdarzy jakis tragiczny wypadek, to najwieksi idioci zamieniaja sie momentalnie we wzorowych kierowcow, jezdzacych zawsze zgodnie z przepisami. Jak ktos jest idiotą, to przewaznie nie ma innej mozliwosci, zeby stanąć w pozycji kogoś wyżej, wiec forum staje sie do tego doskonalym narzedziem.

zakończcie już temat... każdy z Nas ma poczęści racje... luz Panie i Panowie. Czasu nie coFniemy

wrrrr

AMEN. Temat zamykamy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org