Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ipod naprawa |
Czy w łomży jest koś do kogo można zanieść nie działającego ipoda do naprawy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ipod naprawa |
helpgsm na al legionow
|
|
zależy co Ci sie stalo i jaki to ipod W sympati na krótkiej też Ci zrobią na swojego pare razy nosiłem i jestem zadowolony
|
|
to jest ipod nano trzecia generacja 30gb. a nie mam pojęcia co się stało po prostu przestał działać
|
|
oj się machnąłem to jest classic piąta generacja(5G) 30gb
|
|
spróbuj w sympatii albo w help gsm. a moze wystarczy go pod kompa podłaczyc i od nowa wgrac soft
|
|
Tylko w Help Gsm w sympatii nie mają pojęcia i oddawali telefony zawsze do serwisu na polową ,a chłopak z Help GSM się oddzielił i on tylko to najlepiej z Łomży ogarnia
|
|
ja pare razy tam zanosiłem i nano i ipod tuch i mi zawsze robili tam
|
|
Próbowałeś tak jak Ktoś sugeruje podpiąć iPoda do komputera? Możesz go całkiem wymazać i wgrać jeszcze raz soft. Może ruszy. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
nie masz na niego gwarancji?!
|
|
no niestety gwarancja już się skończyła. dzięki za odpowiedzi. wczoraj zaniosłem go do helpgsm zobaczymy co z tego będzie
|
|
czy ktoś używał aplikacji do biegania na ipod'a - Nike+? To zawracanie głowy czy praktyczna aplikacja?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |