poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kamera

Na skrzyżowaniu legionów i Sikorskiego ORMO wymontowało kamere jest tylko klosz i widoczny kabelek :-)
Można olewać czerwone światło :-)
BAJO SZEROKOŚCI :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kamera

a tobie mózg wymontowali, dopóki tej kamery nie zainstalują bede woził ze sobą coś przekonującego i nie daj boże jak przejedziesz na czerwonym w mojej obecności. W takiej sytuacji zginęli moi bliscy. Debil jesteś i tyle

wyraźnie widać ze mu mózg wymontowali... nie rozumiem Twojej radości... "Można olewać czerwone światło :-)" przecież to jest tak żałosne że aż nie da się tego komentować... co Ty masz w głowie małolacie? ile masz prawko miesiąc?

ssij mi kutasa konska spi.erdolino

pieszym powinno sie porobić tunele pod naszo autostrado a nie człowiek musi zwalniać

:-)
i kaski obowiązkowo powinni nosić:-)

Chciałoby się napisać "jak chce, to niech sobie olewa to czerwone światło", ale jednak lepiej nie, bo przecież wtedy nie tylko on by ucierpiał... Człowieku, dobij się sam i jeszcze może powiedz, że policja jest nie potrzebna, bo tylko ciągle każe i się czepia? Żal...

BMW

"pod naszo autostrado"...
Stanowczo mu mózg wymontowali.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org