Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rynek w Nowogrodzie |
Jak wygląda oferta a rynku w nowogrodzie? Jest to bardziej jak nasz rynek w Łomży ze względu na towar, czy moge sie spodziewac czarnego rynku z podróbami itp?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rynek w Nowogrodzie |
co tylko chcesz tam znajdziesz
|
|
On jest w piątki z tego co się orientuje, chce owy rynek odwiedzić ze względu na podróby. Zwykłe ciuchy i wszystkie typy rzeczy do jedzenia mnie nie interesują. Fajnie by było gdyby jeszcze więcej osób by się wypowiedziało na ten temat. Dziękuje :)
|
|
w piątki to jest w kolnie a w sobotę w nowogrodzie
|
|
Miałem na myśli sobotę, nie wiem czemu napisałem piątek. Ale może ktoś naprawde ma więcej informacji co do towaru który jest tam sprzedawany?
|
|
Połowa ciuchów uzywanych, mozesz grzebac cały dzien :) a reszta "dziadostwo" jak na wszystkich rynkach w okolicy. tak na logike Koksi przeciez wszedzie na rynkach sa ci sami sprzedawcy tylko przejezdzaja codziennie do innych miejscowosci :)
|
|
To szkoda w ogóle teraz nie wiem czy opłaca mi się jechać... Jestem w poszukiwaniu rynku gdzie dostane ciuchy Hugo Boss itp, Zegarki Rolexy lub inne, podrobione. W Warszawie bym pewnie dostał ale za daleko mi i nie posiadam tyle czasu.
|
|
ja sie wybieram i wybieram:))) i dojechac nie moge;))) ale do bywalcow mam pytanie ---------- czy sa wyroby rekodziela kurpiowskiego? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |