poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rynek w Nowogrodzie

Jak wygląda oferta a rynku w nowogrodzie?
Jest to bardziej jak nasz rynek w Łomży ze względu na towar, czy moge sie spodziewac czarnego rynku z podróbami itp?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rynek w Nowogrodzie

co tylko chcesz tam znajdziesz

On jest w piątki z tego co się orientuje, chce owy rynek odwiedzić ze względu na podróby. Zwykłe ciuchy i wszystkie typy rzeczy do jedzenia mnie nie interesują. Fajnie by było gdyby jeszcze więcej osób by się wypowiedziało na ten temat. Dziękuje :)

w piątki to jest w kolnie a w sobotę w nowogrodzie

Miałem na myśli sobotę, nie wiem czemu napisałem piątek.
Ale może ktoś naprawde ma więcej informacji co do towaru który jest tam sprzedawany?

Połowa ciuchów uzywanych, mozesz grzebac cały dzien :) a reszta "dziadostwo" jak na wszystkich rynkach w okolicy. tak na logike Koksi przeciez wszedzie na rynkach sa ci sami sprzedawcy tylko przejezdzaja codziennie do innych miejscowosci :)

To szkoda w ogóle teraz nie wiem czy opłaca mi się jechać...
Jestem w poszukiwaniu rynku gdzie dostane ciuchy Hugo Boss itp, Zegarki Rolexy lub inne, podrobione. W Warszawie bym pewnie dostał ale za daleko mi i nie posiadam tyle czasu.

ja sie wybieram i wybieram:))) i dojechac nie moge;))) ale do bywalcow mam pytanie ---------- czy sa wyroby rekodziela kurpiowskiego?

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org