Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs na kategorię A |
Panie i Panowie, przymierzam się do zrobienia prawka na motocykle tylko dręczy mnie pytanie do kogo iść na kurs. W samej Łomży jest kilka OSK w których prowadzą naukę na kat. A. Proszę doradźcie, którą szkołę wybrać, jak możecie to napiszcie też coś o motocyklach w WORDzie, bo wiem, że jest i nowy i stary i tak samo jest w OSK niektóre mają nowy motocykl a niektóre stary, czy opłaca się zapłacić mniej za stary motocykl. Pozdrawiam lewą ręką - przyszły motocyklista.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs na kategorię A |
Nikt nie potrafi nic doradzić?
|
|
Polecam P.Zbyszka Szlichtę z Piątnicy:)602795124 Z tym Panem można się dogadać w kwestii finansowej itd...Decyzja należy do Ciebie:)) Wkurzasz mnie...
|
|
Drugi numer do tego Pana 602423529:)) Wkurzasz mnie...
|
|
Powiem Tobie tak, idź tam gdzie uczą jeździć na tych samych motocyklach co będziesz ewentualnie zdawał potem egzamin bo wbrew pozoru jeżeli ktoś mało jeździł to jazda takim samym moto napewno wychodzi na plus. Ja prawko na moto robiłem u Kaminiaka ale nie chcę tutaj robić kryptoreklamy. Decyzja należy do Ciebie.
|
|
A czy ktoś z was wie czy w WORDzie można jeszcze zdawać na Suzuki GN250? Czy już tylko można na tym nowym, nie pamiętam dokładnie jaki to model...
|
|
Są w WORD 2 motorki,Suzuki GN250 i Yamaha,zdają jednym i 2gim,na co wypadnie nie wiadomo,egzaminator daje Ci i masz zdawać obojętnie którym... Ja robiłem w OSK Borawski.Ich strona: www.oskborawski.prv.pl.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |