Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który kantor? |
W którym kantorze najbardziej opłaca sie sprzedac Euro ? Dziekuje milka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który kantor? |
dworna. przy sklepie ze sportowymi ciuszkami :)
|
|
To zalezy,czy nie szukasz kantoru biegajac z 100€ do sprzedania bo to jest bez sensu. Jesli chodzi o wieksza kwote dewiz to najlepiej sprzedac jest w kantorze w galerii 4Plus,zaraz nad komisem Wortel,od strony Legionow bo jest mozliwosc ponegenocjowania ceny.
|
|
negocjować można wszędzie jak masz odpowiednią kwotę. na łagody jest nowy kantor i tam możesz spróbować, do tego na legionów tam gdzie jest cukiernia cendrowskich, tylko ten najbliżej świateł i trzeci to w/w na dwornej. nie idz jak coś na małachowskiego i jest taki na rogu krótkiej i dwornej - zdziercy
|
|
potwierdzam dworna. przy sklepie ze sportowymi ciuszkami :)
|
|
na polowej na rogu z aleją legonóiw
|
|
Ja osobiście polecam ten na dwornej, ale w miejscu gdzie jest ZŁOTNIK....możliwość negocjowania, miła obsługa i przesympatyczna PANI !!! :) tutsi
|
|
a po ile euro stoi w łomżyńskich kantorach?jakis czas temu zaszedłem to się za głowę złapałem, 4,04
|
|
Nie jakis czas temu zajzales,tylko musiales w tym albo tamtym tygodniu :) Sytuacja dalej wyglada podobnie,a pewnie bedzie gorzej.
|
|
róg dwornej a sienkiewicza.kantor plus.najlepsze ceny.tylko negocjuj z włascicielką.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |