poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
odwołania dyrektora pogotowia

MOŻE NARESZCIE BĘDZIE TAM PORZĄDEK I LEKARZE BĘDĄ NP.UMIELI RATOWAĆ LUDZI .ZNANE IM BĘDĄ TAKIE PROCEDURY JAK INTUBACJA.TVN NIE BĘDZIE WTEDY ZAINTERESOWANY TAK BARDZO NASZYM MIASTEM.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: odwołania dyrektora pogotowia

Napisz jeszcze większymi litesami. Może ktoś usłyszy.

A co to jest intubacja?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

TOBIE I NAJWIĘKSZE LITESY NIE POMOGĄ .MIAZGA.

A co to jest intubacja?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

dajcie spokój! z tego co czytam dyrektor ma byc odwołany dlatego, ze przyjmuje pacjentów prywatnie ??? ???? ??? (po godzinach ?? ? ??? ??)

w tym kraju nie można dużo zarabiać - BO ZABRANIA TEGO PRAWO!
lekarze muszą ostro zapie*dalać żeby dostać się na studia, później żeby je skończyć, zrobic jakąś specjalizację i ciągle dokształcając się pracować!

było trzeba skończyć odpowiednie studia i RATOWAĆ ŻYCIE I ZDROWIE! zarabiając w ten sposób na życie, a nie teraz zakładasz z nudów jakies durne tematy!

Do mego przedmówcy.mam wykształcenie medyczne ratuje zdrowie i życie nie tylko swojej córki ale i innych ludzi.Zajmie mi to może 10 lat żeby moja 18 letnia córka była chociaż trochę samodzielna.Za to nie chcę żeby inne dzieci i ich rodzice przechodzili taką gehennę jak my przez błędy nidouków.

Nie rozumiem, co ma Twoja historia paulaq do tematu odwołania tego dyrektora . Tu nie ma mowy o błędach w sztuce lekarskiej przecież .

Jeden z lekarzy pogotowia ma postawione zarzuty w naszej sprawie.Pan dyrektor zobowiązany urzędowo odpowiadać na nasze pisma kierowane do nigo nawet nie raczył na nie odpowiadać.ten lekarz był już sławny wcześniej.Wpisz w internecie wątek ;pijany lekarz pogotowia w łomży ; a zrozumiesz gdyby wtedy wyciągnoł już wnioski i coś z tym zrobił to łapska tego lekarza nie dotykały by mojej córki.młodzi lekarze z wiedzą i kulturą czekają na prace ,a tu trzyma się kolesia na siłę.aroganta butę i jeszcze tak zdolnego.Nie rzyczę nikomu żeby byłratowany przez tego pana.Z poważanie Elżbieta Sokół

jak zwykle nikt nie zna sprawy a wszyscy wiedzą najlepiej, dyrektor z tego co wiem pracował dodatkowo po godzinach pracy, nie kolidowało to z jego stanowiskiem, poza tym lekarz który nie praktykuje przez 5 lat traci prawo wykonywania zawodu, to jakieś durne przepisy a prezydenci innych miast maja dodatkowe dochody ze swych działalności.
odnośnie innych lekarzy to jak wszędzie np. ksiądz ma dzieci z nieletnia, pijany prawnik potrącil kogoś samochodem, a wielu z nas nie dba o swoje zdrowie bo woli zrobić paznokcie, palić papierosy a potem wezwać lekarza bo mu się należy teraz i to szybko a przez lata ma w dup..ie profilaktykę. Pamiętajcie każdy przypadek to sprawa indywidualna, więc nie uogolniajmy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org