wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomóżcie w szukaniu.

Poszukuję dobrego nauczyciela śpiewu :] Mam 16 lat i chciałbym się rozwinąć wokalnie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomóżcie w szukaniu.

Jula:)

Nie wątpię w jej "umiejętności" i nic do niej nie mam życzę jej jak najlepiej ale szukam kogoś kompetentego :]

maruda zamknij mordę

Autor: cichy96
...
Re: Na Twoim miejscu udałbym się do Szkoły Muzycnej w Łomży i przedstawił problem. Na Pewno dostaniesz namiary. Albo ... Właśnie do MDK-DŚT, tam również spotkasz się z życzliwością.
P.s. I tu i tam rozmawiaj z dyrektorami. Powodzenia!

W szkole muzycznej w Łomży nie ma klasy wokalnej. Z ciekawości sprawdziłam w wyszukiwarce i coś tam niby wyskakuje:

http://www.szkolaspiewu.lomza.pl/page1.html

...ale nie wiem co to jest.

A może idź do Pani Magdy Sinoff? Bardzo fajna kobieta, są rozne opinie, ale znam osobiście i jako nauczycielkę polecam :)

A moge dostac jakies namiary ? Badz gdzie mam sie zglosic do tej pani ?

Podejrzewam, że byłeś na castingu u Juli, ona Cię nie wzięła do swojego zespołu, ale powiedziała, że masz talent i warto nad nim popracować... Mam rację? I nie chodzi tu o to, żeby było w tym coś złego, wręcz przeciwnie...

A tu masz numery do MDK-DŚT, w którym uczy pani Magda 86-216-32-26 lub 86-216-45-53 (znalezione w googlach, mam nadzieję, że aktualne)

No nie wiem jak na to wpadłeś ale tak było :D i dzięki za numery :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org