Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomóżcie w szukaniu. |
Poszukuję dobrego nauczyciela śpiewu :] Mam 16 lat i chciałbym się rozwinąć wokalnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomóżcie w szukaniu. |
Jula:)
|
|
Nie wątpię w jej "umiejętności" i nic do niej nie mam życzę jej jak najlepiej ale szukam kogoś kompetentego :]
|
|
maruda zamknij mordę
|
|
Autor: cichy96 ... Re: Na Twoim miejscu udałbym się do Szkoły Muzycnej w Łomży i przedstawił problem. Na Pewno dostaniesz namiary. Albo ... Właśnie do MDK-DŚT, tam również spotkasz się z życzliwością. P.s. I tu i tam rozmawiaj z dyrektorami. Powodzenia!
|
|
W szkole muzycznej w Łomży nie ma klasy wokalnej. Z ciekawości sprawdziłam w wyszukiwarce i coś tam niby wyskakuje: http://www.szkolaspiewu.lomza.pl/page1.html ...ale nie wiem co to jest.
|
|
A może idź do Pani Magdy Sinoff? Bardzo fajna kobieta, są rozne opinie, ale znam osobiście i jako nauczycielkę polecam :)
|
|
A moge dostac jakies namiary ? Badz gdzie mam sie zglosic do tej pani ?
|
|
Podejrzewam, że byłeś na castingu u Juli, ona Cię nie wzięła do swojego zespołu, ale powiedziała, że masz talent i warto nad nim popracować... Mam rację? I nie chodzi tu o to, żeby było w tym coś złego, wręcz przeciwnie...
|
|
A tu masz numery do MDK-DŚT, w którym uczy pani Magda 86-216-32-26 lub 86-216-45-53 (znalezione w googlach, mam nadzieję, że aktualne)
|
|
No nie wiem jak na to wpadłeś ale tak było :D i dzięki za numery :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |