wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gwiazdor telewizyjny

ilekroć włączę TV Łomża - widzę gwiazdora - zgadnijcie o kim mówię ?

Podpowiedź: w.w. gwiazdor specjalizuje się w domach, wspólnych bądź też naszych ;)

PS jak to było w tym starym dowcipie? boję się otworzyć konserwę ?

T i g e r

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gwiazdor telewizyjny

ja wiem...Chodzi Ci o pana Winko...też zauważyłam że występuje w każdym reportażu...A co Wygrałam???

elutkafajna

Też mnie to już drażni. Obsmarowali Radę Miejską, przez co sąd pod presją tzw. niezależnych mediów uchylił uchwałę, jak podał portal. Mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone. A co do Ciebie Tiger, to wstydź się, że myślisz, że specjalnością tego Pana są tylko domy:-) Przecież on z powodzeniem:
- szkaluje Radę Miasta i Prezydentów,
- daje do zrozumienia podczas rozmów z mieszkańcami, że radni głosowali za marketem nie bezinteresownie,
- robi za eksperta gospodarczego komitetu wyborczego o nazwie Forum Gospodarcze i poucza maluczkich jak trzepać kasiorę,
- w wolnych chwilach sprzedaje pączki dzieciom w szkołach
Aha, nie jestem adwokatem radnych i prezia, żeby nie było :-)
Uważam, że w RM jest za dużo osób, których nie powinno tam być - tyle tylko, że tym bardziej wśród radnych nie powinno być ludzi pokroju tego Pana. A decyzję o hipermarkecie oceniam pozytywnie, szkoda, że ją walneli - ale chyba nie wszystko stracone.

Nie mam waszych problemów. Nie mam TV Łomża więc nie oglądam. Pozdrawiam i życzę wytrwałości bo albo on albo WY ...

Dno i wodorosty.
A jakim ten pan dobrodziejem sie stał. A czego to on nie da np. Domowi Dziecka.
Obserwuję przed wyborami nagły wzrost dobrodziejstwa. Tylko na pokaz? Nieeeeeeeeee
A fu!

a moze to Marcinkiewicz ?

Proponuję Gwiazdorowi zasięgnięcie porady specjalisty od wizerunku.

Pospolita twarz, pospolita żeby nie powiedzieć prostacka artykulacja, marna prezencja i tanie chwyty marketingowe.

Na mój nos, śmieszna medialna aktywność w/w jest spowodowana.... zbliżajacymi się wyborami samorządowymi. Ot, cwaniaczek... i tyle.

jaka telewizja takie i gwiazdory:D hihihii nie oglądam i nie zamierzam tego komercyjnego chłamu

bigi2004

Skoro on udaje takiego speca od biznesu, to czemu klepie biedę? Na dokładkę nie wie czego potrzebuje, żeby z swój nędzny grosz więcej kupić.
Odpowiedź jest prosta, chce zostać radnym, miałby wreszcie z czego żyć.
Tyle tylko, że gdyby tyle energii, ile poświęca temu celowi, poświęcił uczciwemu zarabianu kasy, zarobiłby pewnie znacznie więcej niż wynosi dieta radnego przez 4 lata kadencji. Tylko czy potrafi???

a jeszcze za to gwiazdorstwo wszyscy pośrednio płacimy - w abonamencie ...

T i g e r

Nie wszyscy płacimy. Ja tam takiego programu nie mam i stąd p. W. na mnie nie oddziaływuje.

autochton :) żeby nie wymóg posiadania średniego pakietu przy korzystaniu z netu w Vectrze z chęcią bym wrócił do 6 kanałów bo .... na pozostałych, bodajże 15 i tak nic nie ma ciekawego :)

T i g e r

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org