Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukiwanie. |
Gdzie poukrywali się Vlad, Tiger, Adall, Wychu, DoPrze, Allinka, Adamus. Co się z nimi dzieje? Gdzie podziała się stara gwardia? Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukiwanie. |
No o kilku z wymienionych wiem że są ale się nie odzywają z różnych powodów. Pozdrawiam gorąco wszystkich, zwłaszcza Tych co poza Łomżą.... :) ...nie wszystko jest takie jak się wydaje...
|
|
No ja jestem :) Ale co mam pisać? Po tym wątku z "3 LO" dużo przyszło młodych. Tak jakoś tu teraz inaczej... Pozdrawiam.
|
|
Swięte słowa Adamus, święte słowa, niedługo na forum zostaną same młodziaki. Adamus, mam temat który by i Ciebie zainteresował. Ale teraz chyba dam się na spokój. Na poważniejsze tematy nikt nie zabiera głosu. Kazik też gdzieś się zaszył, autochton rzadko pokazuje się, Sumo/malaha też sporadycznie zajrzy, Szamac, Halina i wielu innych zaglądają coraz rzadziej. Wszystkich wymienionych w temacie i w tym poście serdecznie pozdrawiam.
|
|
Faktycznie trochę się pozmieniało. Przede wszystkim nie ma jakichś poważniejszych i ciekawszych tematów, a i odpowiedzi na istniejące jest jakoś mniej :/ Szkoda, by to było całkiem dobre, aczkolwiek nie najlepsze forum :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Opinia o portalu 4lomza, wynika z niej, że w porównaniu z innymi z naszego regionu nie jest wcale taki zły. Znacznie lepiej od Białegostoku (i Bielska oczywiście też) wypada Łomża – portal 4lomza.pl Tutaj mamy inne rozłożenie sił. Na czoło wybijają się informacje - wklejane z gazet, radia, TV, ale pojawiają się również własne! Łomżyński portal ma ambicje i widać, że po swojemu je realizuje. Dla redakcji najważniejszy jest odbiorca – niekoniecznie reklamodawca – główne miejsce na stronie zajmują najświeższe informacje z forum, czyli to czym faktycznie żyją i o czym dyskutują internauci. Pojawia się tu sporo niezłych zdjęć w porównaniu z pustymi portalami białostockimi! http://www.szukamypolski.com/rzeznia.php?id=41 Pozdrowienia.
|
|
Dzięki maćku - ja Ciebie również pozdrawiam ;) T i g e r
|
|
no Maciek prawda gdzie sie podziewaja? a wogule Vlad to sie chyba nieodzywa wogule :(
|
|
Jeszcze żeby ptysiu przestał się odzywać to by było super
|
|
A co myślicie o tym aby założyć nowe forum? Z moderacją, na jakimś normalnym skrypcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |