środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poszukiwanie.

Gdzie poukrywali się Vlad, Tiger, Adall, Wychu, DoPrze, Allinka, Adamus. Co się z nimi dzieje? Gdzie podziała się stara gwardia?

Pozdrowienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poszukiwanie.

No o kilku z wymienionych wiem że są ale się nie odzywają z różnych powodów. Pozdrawiam gorąco wszystkich, zwłaszcza Tych co poza Łomżą.... :)

...nie wszystko jest takie jak się wydaje...

No ja jestem :)

Ale co mam pisać?
Po tym wątku z "3 LO" dużo przyszło młodych. Tak jakoś tu teraz inaczej...

Pozdrawiam.

Swięte słowa Adamus, święte słowa, niedługo na forum zostaną same młodziaki.
Adamus, mam temat który by i Ciebie zainteresował. Ale teraz chyba dam się na spokój.
Na poważniejsze tematy nikt nie zabiera głosu. Kazik też gdzieś się zaszył, autochton rzadko pokazuje się, Sumo/malaha też sporadycznie zajrzy, Szamac, Halina i wielu innych zaglądają coraz rzadziej.
Wszystkich wymienionych w temacie i w tym poście serdecznie pozdrawiam.

Faktycznie trochę się pozmieniało. Przede wszystkim nie ma jakichś poważniejszych i ciekawszych tematów, a i odpowiedzi na istniejące jest jakoś mniej :/ Szkoda, by to było całkiem dobre, aczkolwiek nie najlepsze forum :)

Opinia o portalu 4lomza, wynika z niej, że w porównaniu z innymi z naszego regionu nie jest wcale taki zły.

Znacznie lepiej od Białegostoku (i Bielska oczywiście też) wypada Łomża – portal 4lomza.pl Tutaj mamy inne rozłożenie sił. Na czoło wybijają się informacje - wklejane z gazet, radia, TV, ale pojawiają się również własne! Łomżyński portal ma ambicje i widać, że po swojemu je realizuje. Dla redakcji najważniejszy jest odbiorca – niekoniecznie reklamodawca – główne miejsce na stronie zajmują najświeższe informacje z forum, czyli to czym faktycznie żyją i o czym dyskutują internauci. Pojawia się tu sporo niezłych zdjęć w porównaniu z pustymi portalami białostockimi!

http://www.szukamypolski.com/rzeznia.php?id=41

Pozdrowienia.

Dzięki maćku - ja Ciebie również pozdrawiam ;)

T i g e r

no Maciek prawda gdzie sie podziewaja? a wogule Vlad to sie chyba nieodzywa wogule :(

Jeszcze żeby ptysiu przestał się odzywać to by było super

A co myślicie o tym aby założyć nowe forum? Z moderacją, na jakimś normalnym skrypcie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org