Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca nowa galeria |
Witam czy może wiecie czy można składać już cv w sprawie pracy w tej nowej galerii ? i gdzie składać ? z góry dziękuję za odpowiedzi .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca nowa galeria |
Masakra ...
|
|
juz jest za późno mają komplet
|
|
Masakra ... smoke that shi* like that shi* :D
|
|
tak ? a gdzie były ogłoszenia ?
|
|
Nie trzeba ogłoszeń wystarczy mieć bliska rodzine i komplet jest
|
|
ogłoszenia byly juz moze z 1,5 roku temu. trzeba bylo sledzic przebieg przetargów na sklepy i pozniej zglaszac sie do tych wybranych sieciówek o info.teraz jest juz duzo za pozno
|
|
1,5 roku temu fajnie .jak ktoś ma czas to może sobie śledzić te przetargi .
|
|
Nie przejmuj się! Jeszcze są wolne miejsca na nocnej zmianie w Tesco.
|
|
a gdzie te cv wysłać ?
|
|
Do tesco miesiąc temu potrzebowali na wyższe stanowiska, ale na kase jeszcze niebyło rekrutacji. I wydaje mi sie ze do innych sklepów też jeszcze niebyło naboru.Często sprawdzam. A ci co sie wypowiadaja to jak zwykle wprowadzają człowieka w błąd i guzik o niczym niewiedza.
|
|
Dziękuję olinka. a możesz mi podpowiedzieć na jakich stronach sprawdzasz ? też sprawdzam tylko nie wiem czy na odpowiednich stronach. z góry dziękuję. pozdrawiam.
|
|
Czasami znajdą się jakieś konował co chcą zaistnieć Jak chcesz sprawdzać ofertę do Tesco to wejdź na ich stronkę i sprawdzaj
|
|
bliską rodzine ? rekrutacja 1,5 temu była ? Idz tam lepiej babo osobiscie a nie dajesz sie tu w duperela zrobić przez takich zasmarkanych pierdolniętych kozakow co z ciebie próbują niezrownowazona i pierdolniętą zrobić :)
|
|
raqlan pierdolnietym kozakiem?? to moze lepiej dowiedz sie u zródła a nie piedolisz farmazony. ja w przeciwienstwie do innych dzwonilem gdzie trzeba a nie zakladalem temat na tym zasmarkanym forum haha żal... masakra...
|
|
narazie trwa wrzawa kiedy rekrutacja, a za pół roku będzie lament czemu tam się zarabia 900-1000zł na 3/4 etatu,że wyzysk itd... Ich bin fur Berlin...
|
|
raqlan każesz mi iść osobiście , to powiedz gdzie ? w które miejsce ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |