Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet + telefon Piątnica |
hej hej widziałam były poruszane tematy na temat internetu w Piątnicy. Jednak tematy te są z początku ubiegłego roku, więc mogą być nieaktualne. chciałabym się zapytać mieszkańców Piątnicy skąd mają usługi na Internet i telefon?? nie wiem co do nas dociera :) tak bardzo zachwalana przez Łomżan IST niestety nie działa u nas.. co możecie mi na ten temat powiedzieć? Może macie rozłączone usługi?? Mała
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet + telefon Piątnica |
Miałam jakis czas temu TP telefon, a internet z Ery, ale jednak wróciłam do telefon+internet TP moim zdaniem najlepsze rozwiązanie :)
|
|
a kto poleci jakis dobry internet radiowy? zeby to w miare chodzilo w okolicach ulicy kierzkowej.
|
|
fakt ,ze na osiedlu ale mam ist - internet + telefon = koszt miesiecznie do 120-130 zl .Mysle , nalezy z nimi sie skontaktowac i porozmawiac. Wiem ,ze kiedys rozmawialam z Szeptelem mial zasieg na Piatnice , wiec moze jest i tak z IST? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ISt nie ma połączeń radiowych, więc w Piątnicy nie ma ich usług. Rozmawiałam z nimi, mają tylko połączenia światłowodem - czy coś takiego :):) więc jakich dostawców mają mieszkańcy Piątnicy?? Mała
|
|
Prawdopodobnie radiówka w Piątnicy jest od pana Piątka z Czarnocina więcej nie wiem.. ktoś ze znajomych chyba ma własnie od niego.
|
|
zalezy w ktorej części piątnicy mieszkasz, jesli piatnica poduchowna to tp lub orange dobrze dziala i godne uwagi, jesli wloscianska to wszytsko slabo dziala;/ gdyz wiekszosc mieszkancow jest podlaczona do sieci z kalinowa ;]]]
|
|
elnetix
|
|
Ja mam internet od p.Zająca z ul.Kwiatowej ŁKS ŁOMŻA
|