Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAGUBIONO TELEFON |
Dziś ok godziny 16;30 w kauflandzie zgubiłem swój telefon LG GX200. Telefon nie ma zbyt dużej wartości bo był stary i zużyty ale chodzi mi o kontakty i numery tel. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod numerem 605 941 577 przewidziana nagroda znacznie przewyższająca wartość fzaktyczną tego aparatu. Z góry dziękuję!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAGUBIONO TELEFON |
czy naprawdę nikt nic nie widział i nie słyszał? Tylko u nas panuje taka znieczulica.Naprawdę jest to dla mnie ważna sprawa! kto był w podobnej sytuacji to wie o co chodzi.Ludziska odezwijcie się!!
|
|
Nic nie słyszałam ale jak coś wpadnie ucho dam znac bo jestem w podobnej sytuacji
|
|
też tu dawałam ogloszenie że zgubiłam. chyba nie ma co liczyć na ludzi. mój telefon tez nie miał dużej wartości, ale zawsze coś. niestety.
|
|
Ten pajacyk co go przytulił to nawet nie wie co stracił!! Za taki aparat w takim stanie dostanie 20-30 zł Ja za zwrot tego telefonu jeszcze bym mu zero dopisał bo to dla mnie bardzo ważne!!! Jak nie to nie drobny złodziejaszku nawet nie wiesz co straciłeś!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |