Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najtańszy proszek do prania |
Witam Gdzie dostanę najtańszy proszek do prania? Są w jakimś sklepie aktualnie promocje na proszek?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najtańszy proszek do prania |
Zamiast pytac na forum o takie pierdoly ruszylbys swoje szanowne cztery litery i pochodzil po sklepach, nikt za Ciebie nie bedzie tego robil:]
|
|
hehe najtanszy ?? a do czego chcesz ten proszek ?? heh podjedz do hurtowni na krasce i tak kupisz duzy wybor :)
|
|
W Biedronce może są promocje
|
|
Nie ma sensu kupować najtańszego proszku do prania chyba że pierzesz tylko po to żeby prać i nie interesuje cię jakość tkanin, zapach ani to czy plamy zeszły... Ja kupuję często Surf White Orchid & Jasmine Cena nie jest wysoka i są spore promocje. Możesz kupić proszek, płyn i kapsułki. Ja używam kapsułek. Pranie ślicznie pachnie kwiatami a plamy schodza bez problemu.
|
|
Lubię surf, nie jest drogi, ale najtańszy też nie. Często są w promocji, można zrobić zapas. Chociaż dla mnie ważniejsze niż cena jest to, ze sobie radzi z zabrudzeniami. No i ma genialny zapach :) pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |