Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chamstwo |
co sądzicie o wyrzucaniu śmieci przez niektóre osoby własnych śmieci do (innych) osiedlowych śmietników po zmroku, a tym bardziej (o zgrozo) wywożąc je do lasu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chamstwo |
W drugim przypadku brak słów...
|
|
To mieszkancy - nowobogaccy domuw jednorodzinnych postawili za poł darmo teraz nie maja pieniedzy na nastepne pojemniki. Przeprasza za błedy pisane z telefonu.
|
|
syyx a czy w telefonie brakuje Ci o z kreska? napisales "domuw" - domów bo domy. Daj znac jak bedziesz chcial kolejna lekcje ortografii :) .
|
|
żadne chamstwo , lepiej do śmietnika niż do lasu tyle ...co za różnica i tak każdy płaci te składki ...
|
|
Ja26 nie bardzo!!!tzw. blokowiska placa haracz od ilosci osob danego mieszkania -wiec mieszkancowi domu jednorodzinnego oplata za sam pojemnik za rok nie jest tak wielka uciazliwoscia. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
gorzej jak ktoś na śmietnik AGD wynosi. Ja mam dwie stare opony od samochodu do wyrzucenia, i w Łomży nie ma się gdzie tego pozbyć. Wyniosę to pewnie na śmietnik, bo nie będę jeździł i prosił, aby je ktoś wziął :). ---------------------------------------------
|
|
Letnie czy zimówki?
|
|
Domow trafiło sie przypadkowo klawiatura jest malutka w zaleznosci od t rzymania smartfa a czasami sam na pewno wiesz ze pissac na klawiaturze wyskakuja podobne sugestie wyrazów wiec pomyłka moze byc nieunikniona.Pozdrawiam.
|
|
ja jak widzę jak ktoś wyrzucają śmieci czy zwierzaki w lesie gonie go dzwonie na policje i proponuje to samo nauczyć ludzi szacunku troszkę.To moje zdanie na ten temat i przestroga dla ludzi którzy tak robią.
|
|
Czego chcecie nauczyć typowego Polaka-cwaniaka-bydlaka, on zbydlęcenie ma we krwi ...
|
|
każdego można czegoś nauczyć tylko trzeba czasu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |