Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HELP! Sieci radiowe(WLAN)w Łomży |
Poszukuje informacji o dostawcach internetu WLAN na terenie Łomży(os.Południe).Do kogo mógłbym się wbić???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HELP! Sieci radiowe(WLAN)w Łomży |
www.interneo.pl
|
|
odradzam tobie radiowke juz lepij se neostrade zalozyc.
|
|
A to dlaczego odradzasz? A może lepiej przez GSM?
|
|
Chuck Tales: napisz o jaką dokładnie okolicę Ci chodzi... Południe jest dość rozległe... Zostaw do siebie jakiś namiar (najlepiej GG). Pozdrawiam
|
|
Okolica ---Osiedle Medyk (domki jednorodzinne za hotelem pielęgniarek) mój gadulec 2339367
|
|
Witam, która z firm rozprowadza internet w centrum Łomży? Chodzi mi o okolice ulic Dwornej i Długiej. Czy są w mieście hotspoty? Pozdrawiam MiniMax
|
|
Jeden z hotspotów jest w hotelu Polonez...
|
|
ja mam radiowke ponad rok u jednego goscia, ktory rozprowadzil ja po moim osiedlu.. Jest super.. Zawsze moge na nia liczyc.. Praktycznie niegdy sie nie zawiodlem.. Odbiornik mam 11 Mb/s jest na technologi linksys podejrzewam bo oni cos takiego oferuja.. W domu mam dwa kompy.. Jedn u mnie drugi u siostry . Moj dziala tez na bezprzewodowym routerze z technologia linksys wireless G, czyli do 55 Mb/s.. Gram na gieldzie i zawieszenia w dostawie uslugi mogloby byc dla mnie b. kosztowne a nigdy sie jeszcze nie zdarzylo.. Wiem ze do mojego odbiornika jest podlaczone jeszcze 4 domy. Place 40 zl za miesiac i nie szukam zadnej zmiany, bo jest szybko, bezawaryjnie i przedziwnie tanio :) Nie bede reklamowal, bo jaki mam w tym interes pzdr
|
|
dzięki. CO to za firma i gdzie mają nadajnik?
|
|
Dzięki. Lecz z usług której firmy skorzystać - okolice Dwornej i Długiej. Pozdrawiam MiniMax
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |