Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który dobry stolarz? |
Czy ktoś może mi poradzić, który z łomżyńskich stolarzy robi ciekawe meble kuchenne za przystępną cenę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który dobry stolarz? |
wiem że w podgórzu są meble kuchenne dosyc ciekawe.. ...
|
|
Smugarzewski robi dobre meble
|
|
Polecam pana Taraszkowskiego,zaklad ma na ulicy Meblowej mustang
|
|
polecam firma korfa miesci sie na ul Szosa Zambrowska 27A maja dosyc ciekawe meble teraz nawet z tego co widzialem to i Włoskie meble
|
|
Tak - Smugarzewski robi super kuchnie za super cenę, Taraszkoski jest dość drogi ale dobrze robi i solidnie, Ładne nowoczesne kuchnie robi pan Osiecki w Starych Kupiskach, Wybór należy do Ciebie Lora
|
|
Jesli taniej i dobrze to masz tu nr 696672576.Zadzwon i sie dowiedz.Napewno przyjedzie wymierzy i wyceni a TY zdecydujesz.
|
|
twoj ojciec to niezły stolarz bo cie wystrugał... wątków o stolarzach jak psów, poszukaj... I ciekawostka, biorą tyle samo...
|
|
U mnie robił kuchnie i szafy do pokoi stolarz pan Cekała. Przyjechał wymierzył zrobił projekt odrazu i podał cenę, wcześniej się orientowałam cenowo i było najkorzystniej więc POLECAM.
|
|
Współpracuję z zakładami stolarskimi.Z tego co wiem to najtaniej biorą zakłady z okolicy,nie z samej Łomży ale w pobliżu.Nikogo nie mam zamiaru reklamować. br1
|
|
Jan Serce ty pedale
|
|
schyl się do miecza:)
|
|
No jak ty pedal:)
|
|
to ile teraz kosztuje zabudowa kuchni okolo 4 metry
|
|
glut za metr ok 800-900zł
|
|
a jakiej klasy okucia sa w to wliczone, moze np. blum
|
|
glut napewno nie blum.Dobrze by było.Wiem ze niektorzy za kuchnie wyliczaja cene tak ze liczą material razy dwa,czyli masz bluma to masz drozej niestety
|
|
ale podobno oplaca sie zainwestowac w okucia
|
|
no napewno.blum ma dozywotnią gwarancje.tyle ze one troche kosztują.osobiscie polecam okucia blum
|
|
Ja polecam firmę bitt meble z Kupisk Starych. Robią bardzo solidne meble za przystepna cene. tel do wlasciciela 505030933
|
|
Mój tata robi :p... ale nie wiem czy za przystępną :p ;) zależy od wymagań klienta i materiału z którego wyrób jest wykonany ;>
|
|
myszka23, schyl się do miecza:) i tak nie zachwalaj tego badziewia...wykup reklame
|
|
pedał jestes i tyle
|
|
jak ciągnęłaś to o pedale nic nie mówiłaś:)
|
|
A jeśli chodzi o szafy do zabudowy? Czy moglibyście kogoś polecić? Dzięki bardzo
|
|
Smugarzewski polecam ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
A macie jakis kontakt do Smugarzewskiego?
|
|
Niestety nie, mam tylko te telefony, które zostały tutaj podane. Większość chwali Smugarzewskiego, ale nikt chyba nie podał numeru, jeśli ktoś ma, to proszę.
|
|
Dziękuję wszystkim (prawie) za pomoc. Na pewno skorzystam z waszych rad. Tylko czy ktoś może podać nr do tego Smugarzewskiego?
|
|
jego salon jest na wojska polskiego - jadąc od ronda po lewej stronie, przed skrzyżowaniem z Sikorskiego
|
|
Dziękuję za informację.
|
|
fergi ...Moze masz namiary do P.Cekaly?
|
|
smugarzewski ma strone w necie, wystarczy wpisać w google popaprańcy...
|
|
Sam jesteś popapraniec, a z twojego ojca to raczej kiepski stolarz, bo taki kawał drewna zmarnował i takie chamidło wystrugał.
|
|
firma "Wish" polecam stolarza..przytepne ceny i fachowe wykonanie..prosze na maila to podam kontakt.
|
|
A kto robi ładnie schody dębowe ?
|
|
Jezeli komuś zależy na wyjątkowych schodach, to polecam strony: www.schody.org www.schodyass.pl www.atriumsystem.com.pl www.beldowicz.pl www.centum-schodow.com.pl www.domanski.com.pl www.marchewka.pl www.rintal.pl www.trabczynski.com.pl www.tralex.com.pl
|
|
Nie polecam p. MUCHARSKIEGO. Mam złe doświadczenia ze współpracy z tym Panem. Jest b. nieterminowy, przesuwa wykonanie prac z tygodnia na tydzień (może to trwać miesiące) i niesłowny. Po montażu zostaje dużo poprawek, tzw. niedoróbek, braków. I co gorsze, uważa, że się "czepiamy". "Zdobywa" rynek warszawski i mam wrażenie, że mieszkańców Łomży traktuje jak klientów drugiej kategorii. Jest niesympatyczny (to delikatnie powiedziane).
|
|
Miałem do czynienia z kilkoma stolarzami i przyznam , że żaden nie był terminowy. Smugarzewski również .
|
|
Może zna ktoś jeszcze innych stolarzy oprócz tych wyrzej wymienionych?
|
|
Szponka Radoslaw, Zawady 500191585 znam kilka zadowolonych osob z bliksiego grona no i oczywiscie mi tez robil wiec polecam w 100%!!
|
|
Ja byłam i jestem zadowolona ze stolarza p. Cekała kom.504-107-904 warty polecenia.
|
|
A orientuje się ktoś czy któryś z tych stolarzy robi w drewnie? Czy raczej wszyscy na płycie wiórowej jadą?
|
|
A ja polecam : 608438037. Pozdrawiam.
|
|
Ja polecam firme www.mieczkowski.com.pl robiła mi schody jestem bardzo zadowolony
|
|
mąż pracuje u smugarzewskiego i wiem że jest bardzo solidny.co do terminów to zależne bardzo jest od materiałów jakie klient wybierze .pozatym niema u niego żadnych zastrzeżen. jest solidny robi profesjonalnie dokladnie iza przystępną cene.polecam. MŁODA
|
|
Miller al. legionów bardzo solidnie
|
|
www.meble-na-zamowienie.pl baaaaaaardzo solidnie
|
|
"WOLD MEBLE"-szybkie solidne fachowe perfekcyjne nowoczesne swietne projekty robione przez szefa zabudowy szafy 503113797 p o l e c a m wredna
|
|
"WOLD MEBLE" garderoby szafy do zabudowy jakie style tylko chcesz 503113797 ciekawe rozwiazanie wnetrza polecam wredna
|
|
Ja osobiście polecam firme Grado. http://www.grado.com.pl Naprawdę solidne schody i balustrady. Uczciwy i rzeczowy właściciel, współpracowali z największym producentem w Europie (Kengott), więc to też o czymś świadczy.
|
|
A ja polecam Mucharskiego właśnie robili mi kuchnię oraz zabudowę dwóch małych pokoi w typowym M-3 jestem bardzo zadowolona, obsługa super terminy też w porządku, a z ceną też można się dogadać. Zrobili projekt , dużo rzeczy podpowiedzieli pełen profesjonalizm.
|
|
nie polecam ci Smugarzewskiego to tandeciarz i za grosz nie ma wyobrazni jego projekty są beznadziejne i wykonanie kiepskie robil mi meble i nkomu go nie polece go wiecej lubie ludzi odpowiedzialnych i solidnych a to nie jest jego atutem cena tez duza i wcale to nie jest antyreklama tylko rzeczywistosc partacz nic wiecej kierownika ma spoko a sam nie ma pojecia
|
|
Najpoważniejszy to pan Taraszkowski robił mi kuchnie.. Nie mam nic do powiedzenia zadnych zastrzezen a co do ceny trzeba to omuwic przeciez jezeli nie bedzie odpowiadac mozna zrezygnowac ale co do wykonania... Perfect... a jezeli chodzi o prace w drewnie to cos mi sie obiło o niejakiego Kiełka... kolega mówił ze jest tani i dobry zaklad ma gdzies w okolicach łomży....A co do numeru dowiem sie jeszcze dzis jak zajdzie taka potrzeba wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
|
kiełek ma zakład w sierzputach kierunek ostrołęka za janowem.
|
|
a ja polecam www.tzrtak-stolarnia.com meble wykonuje Artur Waśkiewicz, solidnie, meble sa poprostu piekne;), konkurencyjne ceny. ginger
|
|
uu przepraszam www.tartak-tolarnia.com ginger
|
|
Grzegorz Urbanek 602712111,robił mi kuchnię,jestem bardzo zadowolona moniaczek
|
|
Ja troszę inaczej...:) Macie może namiar na stolarza, który może mi odnowić drzwi dębowe łazienkowe i zrobić do nich nową futrynę (chcę wyrzucić stare ościeżnice). Dzięki za podpowiedzi:)
|
|
troszKę:)
|
|
JA POLECAM FIRMĘ MEB-SAL http://mebsal.pl/ CO DO CENY MOŻNA SIĘ DOGADAĆ ALE SĄ PRZYZWOITE W PORÓWNANIU DO WYKONANIA... ZDJĘCIA NA STRONIE TO WŁAŚNIE ICH WYKONANIE... MIESZCZĄ SIĘ NA ZOSINIE :)
|
|
Mam kolegę który wraz z swoim kolegą prowadzi nowo otworzoną stolarnię,mają przystępne ceny i duże doświadczenie,mi się podoba to co robią. Elżbiecin koło szosy jadąc w stronę Jeziorka,pierwsze domki po prawej. Jak by co mogę podać numer telefonu.
|
|
Wyprane_gacie podaj proszę ten nr. Dzięki za namiary
|
|
693426229 Dzwoń i się pytaj,nie wiem za bardzo jak u nich z robotą ale czas i inne sprawy są jak najbardziej do ustalenia.
|
|
www.a-stol.com
|
|
ach te ceny zalezy co chcesz w tej kuchni a jak dobro to trza wylozyc z 30 klockow i bedziesz zadowolona/y
|
|
spróbuj zabudowy-kuchenne.pl lub inter-meble.pl warto samemu wybrać ofertę
|
|
Mogę polecić zakład stolarski - http://meblekalisto.eu/ Zamawiałam tam kuchnie i byłam bardzo zadowolona.
|
|
A co powiecie o panu Osojca z Konarzyc? Słyszałam, że to dobry stolarz, tylko trochę drogi?
|
|
Autor: LIDA zajebisty nie patrz ze drogi dzwon po niego on wart jest wiecej niz chce
|
|
boski, a Ty jak się przekonałeś, ze p. Osojca taki zajeb...?
|
|
Jeśli chcecie porządne meble to tylko w tym zakładzie: www.meblekalisto.eu
|
|
Smugarzewski robił meble znajomej,totalny tandeciarz,dla niego liczy się ilość a nie jakość.Odradzam!!!
|
|
kuchnie robil u mnie super zrobiona
|
|
Patrzcie po gotowcach - http://www.aranzacjekuchni.com.pl i proście o dokładnie taki sam projekt. Dla każdego sensownego stolarza to powinien być banał. Kwestia taka, żeby potrafił dopasować identyczne fronty i wszystko wtedy powinno być w najlepszym porządku.
|
|
kampa na wakacje zbierasz tym wklejaniem ?
|
|
Troche nie w temacie ale jaką gradację papieru ściernego polecicie do starcia lakieru oraz wygładzenia powierzchni?
|
|
Na zadzie sprawdz
|
|
Zależy jakie drewno, jeśli sosna to lepiej zacząć od 80, potem 120, 180. Na koniec 240 żeby wygładzić. Zerknij sobie najlepiej tutaj: https://sklep.klingspor.pl/content/16-jaki-papier-scierny-do-szlifowania-drewna Na stronie jest opisane jaki papier ścierny wybrać. Dużo zależy od tego, na jakim efekcie Ci zależy.
|
|
o i mamy stolarza co papierem handluje zapewne znawca w tarciu tu to dopiero zlot trolli bedzie az niebiesko jak w niebie sami sobie dziekć wciskają
|
|
Na stronie https://www.domostudio.pl znajdziecie ofertę sklepu Domostudio, który w swojej ofercie posiada najróżniejsze meble od znanych i cenionych włoskich producentów. Jeżeli jesteście zainteresowani ofertą tego sklepu, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |