Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwięziony we własnym domu |
Trzeba zacząć odtego kto Go tam umieścił i dlaczego,swego czasu była to głośna sprawa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwięziony we własnym domu |
Masakra ...
|
|
A miało żyć się ludziom lepiej, dlaczego nikt z was nie napiętnuje tego oszustwa?
|
|
Jakiego oszustwa? Gdzie tu jest oszustwo?
|
|
nowal12 napisz jasniej o co chodzi
|
|
Zróbmy coś dobrego!Nie bądźmy obojętni!
|
|
A mi to bimba:) Klucze zawsze trzeba mieć przy sobie:)
|
|
mi też w takim razie, nara
|
|
maruda napisał: "A mi to bimba:)" Kama30 napisała: "mi też w takim razie, nara" pięknie. lepiej się udzielać wirtualnie na temat kebabów i wody brzozowej... ręce opadają. po co w ogóle piszecie w tym temacie? jest człowiek - REALNY! chcielibyście być w jego sytuacji? że wam to "bimba"? gratuluję, ale zachowajcie to dla siebie idioci
|
|
pawello olej ich cieplym moczem! Jeden z drugim nawet nie wiedza co ich czeka- a wypowiedzi swiadcza o tym ZE NIC DOBREGO!!!!!!!!!Zastanawiam sie kto przyznaje mieszkanie socjalne czy komunalne (nazwa nie istotna) choremu czlowiekowi na OSMYM PIETRZE??? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
bo to jest POLSKA ... tępić takich urzędników Brak kultury
|
|
pytałam post wczesniej o co chodzi..są rzucane jakieś hasła i oczekuje się zrozumienia i współczucia..uwieziony we własnym domu..? kto..? Chomik w awkarium..? Piszcie jaśniej - nie każdy wie o co chodzi..
|
|
Kama30 przeczytaj artykuł... widzialam gdzies w telewizji juz ze naglasniali ta sprawe. Boze urzednicy tylko siedza i pierdza w stolki...
|
|
acha..artykuł..nie czytałamk ale zapoznam się..napewno to coś poważnego w takim razie
|
|
wpisując w google ukazuje się duze podobnych tematów..nie wiem o który dokładnie chodzi..moze ma ktoś link odnośnie tego o którym tu piszecie..
|
|
Kama - przeglądasz czasem ten portal? http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=29378 tu większy artykuł: http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,12192799,Odciety_od_swiata__pozbawiony_godnosci__Wiezien_osmego.html
|
|
A może pan prez.Perspektywy by coś pomógł bo on go tam umieścił.
|
|
a konstytucja? w sumie urzędnikom jest się lepiej zajmować przetargami itp niż człowiekim
|
|
chłopak ma rentę 1000 zł, niech miasto dorzuci mu jeszcze 500 na wynajem skoro nie mozna znaleźć innego lokalu socjalnego
|
|
sam niczego nie wskóra, przydałaby się tv - ona dotarłaby do tego dlaczego nie ma lokalu dla p.Grzegorza..samemu bedzie się zbywanym a przed tv ten i ten musi swoje zdanie na ten temat czmś "podeprzeć" a nie tylko pustym gadaniem a to to a to tamto...proponuję napisać maila np do Uwaga.tvn i przedstawić co i jak - niech mądrale się wypowiedzą na tle szerszego grona odbiorców
|
|
|
Więzień 8. piętra dostanie nowe życie. Mieszkanie i praca to więcej niż marzył http://wyborcza.pl/1,75248,12208822,Wiezien_8__pietra_dostanie_nowe_zycie__Mieszkanie.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |