Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kradzież |
Poszukuję świadków kradzieży roweru BMX mającej miejsce dziś ok godz. 15.00 w pobliżu kafejki internetowej na ul. Radzieckiej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kradzież |
ja miałem taką samą sytuację... tego roweru już raczej nie znajdziesz ... ale! radze pojeździć poszukać samemu po mieście, odwiedzić np. skate park itp. powodzenia ;) +++++++++++++++++++++++++++++++++ hym, życie ... to nie je-bajka ...
|
|
wyjaśnijcie mi, kto obecnie korzysta z kafejki internetowej, nie wiedziałam, że to jeszcze istnieje ..
|
|
Masakra ...
|
|
Witam Kafejka internetowa to takie miejsce gdzie mozna pograć towarzysko w gry sieciowe i załatwić wiele spraw. jest wiele osób, które korzysta a nie siedzi w 4 scianach domu. Jeśli rower był nie przypięty to każdy przechodzień mógł nim odjechać, jednak gdy był przypiety to został zapewne przywłaszczony przez kogoś z okolicy kto lubi namietnie cudze rzeczy to jest bardziej konkretny trop- ktoś musiał mieć narzędzie aby ten rower zdemontować. Juz zapewne został sprzedany za pare złotych. Tego roweru już zapewne nie odzyskasz ale jesli w łomzy poznasz to jedyne twoje szczęście na odzyskanie. Słyszałem ze tam było kilka takich kradzieży to jedynie ktoś miejscowy to robi w tym kierunku szukaj.
|
|
Zalozyciel postu niech poda swoj numer gg odezwe sie w tej sprawie...
|
|
Rower był przypięty , a mój nr gg 2702420
|
|
Jeśli ktoś coś wie w tej sprawie bardzo proszę o kontakt, każda informacja jest bardzo ważna, dzieciak cieszył się rowerem parę dni :-( gg 2702420
|
|
to juz sie nie pocieszy bo rower zmeinil wlasciciela a zapewne i kolor ze o miescinie juz nie wspomne .. napewno nie bedzie teraz jezdzil po skejcie nie ma co szukac zwineli mi juz rower ; )
|
|
Dam wam dobrą radę jeśli chcecie ukarać złodzieja,musicie zorganizować obławę na niego,postawić drugi rower,nawet lepiej jak jeszcze bardziej wartościowy i przyczaić się gdzieś gdzie jest możliwość,jakaś kamera,trzeba pomyśleć,umiejętnie to zaplanować,taki złodziejaszek prędzej czy później wróci nawet szybciej jak myślicie.Złapać go na gorącym uczynku i tyle,może jakiś inny rower odpali w ramach tego skradzionego i już sprzedanego. Trzeba przycisnąć za jaja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |