Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny paliw w Łomży bardzo poszły w górę |
Zwróciliście uwagę jak poszybowały ceny paliw na łomżyńskich stacjach? W tamtym tygodniu ceny były przynajmniej o 15 gr niższe. Media informują o podwyżkach kilkugroszowych a u nas co się dzieje? Trzeba będzie znowu zrobić protest przeciwko drożejącym cenom paliwa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny paliw w Łomży bardzo poszły w górę |
Róbcie róbcie sobie te protesty macie przynajmniej niezłą zabawę, i tyle z tego. A rudy się cieszy , że macie co robić bo pracy brak;p
|
|
protest buhahahah ja proponuje jeszcze lepiej idzcie do wlascicieli stacji na kolanach i proscie aby obnizyli wam ceny do poki nie zrozumiecie jak sie protestuje nie uzywajcie wcale tego pojecia
|
|
Od kilku miesięcy śledzę notowania cen paliw na www.mylomza.pl. Praktycznie zawsze najtańsza jest zajezdnia PKS w na Piłsudskiego, dlatego teraz tylko tam tankuję. ON Aktualizacja: 2012-07-25 11:00:00 Lp. Cena Nazwa stacji 1. 5.61 PKS Zajezdnia 2. 5.63 LOTOS 3. 5.67 Poznańska 4. 5.67 ORLEN Wiejska 5. 5.70 PRYMA 6. 5.72 Orlen Kurpiew. 7. 5.72 STATOIL 8. 5.74 BP PS. Paliwa mają z Orlenu.
|
|
BRAK NICKA (---.lomza.vectranet.pl) A Ty się lepiej nie odzywaj dopóki nie nauczysz się pisać poprawnie po polsku...
|
|
Braknicka nie rozroznia chyba protestu od burdy. Gdzie Twoja kultura osobista.? .
|
|
Ja i tak tankuje za 50zł :p a tak na serio to faktycznie, zmowa jak nic! dlatego kiedy tylko jestem w bialym zawsze korzystam i leję do pelna!
|
|
Zwróćcie się do pracodawców niech płacą uczciwie to paliwo nie będzie drogie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |