Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poszukiwany brunet |
Hej, poszukuje faceta, który był na Łomżyńskim Gościńcu, może ktoś z was skojarzy, ok.180cm wzrostu, ciemny brunet, dobrze zbudowany, włosy dość krótko przystrzyżone, dołeczki podczas uśmiechu, ubrany w niebieski T-shirt, jeansy, a na nogach klapki(japonki), stał w towarzystwie kobiety i mężczyzny w ogródku piwnym obok 3 dziewczyn. szalONA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poszukiwany brunet |
oo co chodzi
|
|
Chcę go odnaleźć
|
|
A po co?
|
|
Ze względów sentymentalnych , ze tak powiem hehe :) szalONA
|
|
;D hehe ja też jestem brunetem 185cm dobrze zbudowanym;D
|
|
To wyslij mi na maila swoje zdjecie, skoro to Ty sie do mnie usmiechales i puszczales oczko he
|
|
To czemu nie podeszłaś?:P
|
|
Wiesz sama teraz zadaje sobie to pytanie:( żałuje tego bardzo, ale niestety czasu nie cofnę, sądziłam , że nie wypada dziewczynie pierwszej podejść szalONA
|
|
A teraz chyba już nie mam wyjścia..
|
|
Jestem pewien że ten facet jest zajęty.A dzisiaj dziewczyny same wychodzą z inicjatywą,
|
|
Niby obrączki nie miał, ale zapewne masz rację, może miał dziewczynę. Muszę przyznać, że nie mogę o nim zapomnieć, chyba sie zakochałam w tym jego uśmiechu. Co mi doradzacie co zrobić ? może wróżka coś powie ?
|
|
krejzolka wrożka prawde Ci powie, powie to co chcesz usłyszeć. Daj spokój nie jeden i nie raz będzię facet usmiechał. Spokojnie:)
|
|
Jakby chciał zagadać to pewnie by to zrobił... Chooociaż, z mężczyznami nic nie wiadomo. Powodzenia. Ona.
|
|
Ale nie taaaki... :( szalONA
|
|
Ogarnij się, gdyby chciał, to by podszedł, nawet gdyby się paliło i waliło. A nic na siłę, więc widać aż tak zainteresowany nie był. :-) Szanuj się, a wtedy i facet się znajdzie.
|
|
Nie przesadzaj z tą swoją krytyczną opinią, bo ja tu nie zamieszczam ogłoszenia , że poszukuje do zabaw, także nie wskakuj z szanowaniem. szalONA
|
|
może jakaś inna dziewczyna stała za Tobą
|
|
Hehe obejrzałam się , chodziło o mnie, bo nawet koleżanki mi to powiedziały
|
|
krejzolka chyba wiem o kogo Ci chodzi, jezeli o tym samym myslimy to ma na imie Piotrek a spotkasz go w yamie bo tam jest bramkarzem powodzenia :)
|
|
Co prawda chodzę do Yamy czasem i bramkarzy w miarę kojarzę , ale raczej to zaden z nich. Ten którego szukam jest podobny do tego barmana takiego bruneta
|
|
Do Roberta? Umarłam. To jak jest podobny z wyglądu to i wiekiem na pewno i ma rodzinę, tak jak Robert. Weź, ile ty masz lat? 13? Ze stoisz, gapisz się na faceta jak ta lala i uprawiasz jakieś podśmiechujki i obczajki z koleżankami? Jakie to jest żałosne. I dont want to live on this planet anymore.
|
|
ale masakra.
|
|
Nie rozumiem takich dziewczyn co chlopak do niej usmiechnie sie raz czy dwa i dziewczyna malo sie nie zleje z tego wszystkiego. Poprostu patrzylas sie na niego to sie usmiechnal a jak byl z trzema dziewczynami to napewno jest w jakims zwiazku.
|
|
łot tak dla luzzu
|
|
Przede wszystkim to nie jestem jakaś głupiutką nastolatką, a kto ma takie zdanie to jego sprawa. Nie obchodzi mnie czyjaś opinia ,na pewno każdy z was miał kiedyś taką sytuację i żałuje, że nigdy z niej nic nie wyszło. Ale jak to mówią ,,najedzony głodnego nie zrozumie.''Po za tym to co prawda ostre spekulacje , ale wydaje mi się, że wiekowo to tak 27 ma. A na dodatek zaznaczam,NIE STAŁ Z 3 DZIEWCZYNAMI TYLKO Z Z KOBIETĄ I FACETEM, KTÓRZY SIE PRZYTULALI WIĘC ZAPEWNE TO BYŁ ZWIĄZEK.Koleżanko wcale się nie bawiłam tą sytuacją ani nie prowadziłam podśmiechujek..Delikatnie też mu okazywałam zainteresowanie, ale przez moje niepowodzenie w tych sprawach pomyślałam, że i tak nic z tego nie bedzie... szalONA
|
|
Poppy Tobie chyba małolata sprzątnęła faceta z przed nosa? albo sam uciekł od Ciebie bo kto by chciał takich prostych/pustych tekścików słuchać co dnia.
|
|
Krejozlka nie pogrążaj się, lepiej zamknij temat, bo to się robi straszne. A jak ten facet to przeczyta to umrze ze śmiechu. haters gonna hate
|
|
Stare ludowe a do dziś się sprawdza, Kobieta kobiecie wilkiem.
|
|
Nie wiem co przez was przemawia chyba wredność jedynie. Widzę , że nikt nie potrafi zrozumieć. Jeśli to kogoś śmieszy to niech sie pośmieje , ale nie uczestniczy w dyskusji i nie obraża mnie. Dla mnie to poważna sprawa.
|
|
jedyne wyjscie bo niczego sensownego na tym forum sie nie dowiesz to odwiedzac ogródki piwne moze go spotkasz.
|
|
nie pomagacie jej w ten sposób... nic złego nie robi - po prostu miała szansę go poznać, przegapiła i szuka kogoś kto go moze zna...co w tym złego czy śmiesznego..? Nie ładnie z waszej strony tak pisać..
|
|
Dzięki za wyrozumiałość Kama30 szalONA
|
|
Będę go szukać
|
|
naprawdę nikt go nie zna..? szkoda :( krejzolka a nie ma go gdzieś na tych nagraniach z Gościnca? Np podczas występu Badnarka..?
|
|
Nie sprawdzałam , ale zaraz to zrobię. Dzięki za pomysł
|
|
No tak ale on ma gdzie ze 27lat a ty nie wiecej niz 15 lat pomysl malo mu brakuje i do wieku twojego ojca pomysl troszke to nie boli , ale za marzenia nie karzą.
|
|
25mati123 chłopcze!!!! Nie rób z siebie idioty.
|
|
Masakra Ja bym z ciebie polal. Haha 50 procent dziewczyn teraz to scierwo! Ostygnij dziewczyno hehe bo podrywasz opinie innym. Wlasnie przez takie jak ty na dziewczyny patrza z pogarda, jak na zabawke. Puscisz takiej oczko i juz leje w gacie. Masakra! Dziewczyny szanujcie sie! UMIESZ LICZYC ??? LICZ NA SIEBIE !!!
|
|
Dla jasności mam 21 lat , nie obrażaj mnie, bo to nie forum byś się wyżył na niewinnych ludziach. Wiek nie gra znaczenia. No tak masz rację! podrywam opinie tym ,,porządnym'' dziewczynom , które od razu podchodzą i idą w krzaki z gościem, a ja jestem platonicznie zauroczona. Nie masz pojęcia to się nie odzywaj, błyszcz swoją inteligencją gdzie indziej.
|
|
krejzolka musisz wiedziec że na tym forum większośc to małolaci i nic z tego nie rozumie. Kiedyś nie było internetu, smsów tylko telegram, list na który się bardzo długo czekało. Ty dziś masz ten komfort więc dobrze że z niego korzystasz a na głupie komentarze nie zwracaj uwagi bo mają z tego frajdę że ktoś na nich zwrócił uwagę. trochę będzie Ci ciężko bo jak podają media na Gościńcu było ok 12 tyś osób, ale życzę Ci powodzenia. A druga sprawa to taka że zapewne ten chłopak jak i jego grono znajomych to porządni ludzie i nawet tutaj nie zaglądają, bo wiadomo jaką "sławą" owiało się to forum w opinii publicznej mieszkańców Łomży. No ale może akurat....
|
|
Dzięki za wyrozumiałość , takich ludzi doceniam. Mimo, że może mi nie pomogą, ale nie obrażają mnie za to co wydaje mi się teraz ważne.
|
|
Witam!! Do wszystkich którzy koleżankę obrazili!! Akcja sprzed 4 lat. Kolega widział dziewczynę w kościele w łomży. Bardzo mu się spodobała, ale wiadomo - kościół - on nie śmiały - nie podszedł. Potem zrozumiał, że musi odnaleźć tę dziewczynę, ciągle o niej myślał, mówił mimo że nie wiedział o niej nic nawet nie znał jej imienia. Napisał na forum 4lomza post, szukał jej, opisał jak wyglądała, ludzie mu pomogli, mimo że trwało to około 3 tygodni. udało im się skontaktować, spotkać i wiecie co?? byli ze sobą 2,5 roku. Potem się rozstali to fakt, ale przynajmniej wiedzą, że próbowali i nie przegapili swojej szansy. może jest inaczej gdy to dziewczyna szuka chłopaka, ale popieram jak najbardziej. Jeśli czujesz że może to być ktoś ważny dla Ciebie w przyszłości, to szukaj, drąż, aż go znajdziesz! sytuacja którą opisałam, może i jedna na milion - A JEDNAK ZDARZA SIĘ. nie robisz z siebie dziewczyny lekkich obyczajów, po prostu robisz to co podpowiada Ci rozum i serce i wcale nie znaczy to że jesteś pusta czy głupia. Wiesz czego chcesz i o tym nie zapominaj, nawet jeśli ktoś pisze to co ludzie powyżej. Bardzo chciałabym Ci pomóc ale niestety nie byłam na gościńcu;/ Pozdrawiam i życzę powodzenia:) "W marzeniach i miłości nie ma rzeczy niemożliwych" Janus Arony
|
|
Szukaj i rozglądaj się :):) Łomża nie jest wielka , zapewniam że kiedyś na siebie wpadniecie:) A gimbusów nie czytaj ,wakacje kończą się za miesiąc , znikna z forum tak szybko jak się pojawili :)
|
|
Basiu znam tą parkę i dziękuje Ci za wsparcie :) Zależy mi na tym by go odnaleźć ,każdego dnia teraz żałuje, jak mogłam nic nie zrobić, dlatego zawsze lepiej żałować, że sie zrobiło niż, że nie zrobiło... szalONA
|
|
Stał z lysym facetem koło trzydziestki i dziewczyną blondynka koło 25lat;) ? Sztywny chłopak? ;) A jak!
|
|
To i tutaj wkleje obrazek :)
|
|
Sztywny chłopak, tak!! a znasz go ????
|
|
Nawet dziś się obudziłam i miałam go przed oczami... :(
|
|
złap oddech - niewiadomo czy to nie ślepa miłość przed tobą jeszcze całe życie na tego jedynego bo najgorszy jest potem zawód miłosny sport to zdrowie
|
|
Trudno nie pierwszy i nie ostatni raz się zawiodę, ale warto. Chcę próbować bez względu na to czy coś z tego wyjdzie czy nie, ale chcę go odnaleźć. sztywnychlopak czekam na jakiekolwiek informacje szalONA
|
|
Odezwij sie na Email masz w profilu Sztywny chłopak? ;) A jak!
|
|
Niestety nie wyświetla się tam Twój email, może źle wpisałeś. Odezwij się na tego maila : poszukiwany_brunet@wp.pl , badź podaj mi swój.
|
|
czekamy na wieści:)
|
|
Na razie niestety nic nie wiem :(
|
|
Otrzyj łzy :) Na pewno sie znajdzie :)
|
|
Oj maruda aby Twe słowa się spełniły to wtedy tą wódkę wypijemy he :)
|
|
Spełnią się spełnią :) maruda wie co gada:):)
|
|
To byłem ja :p
|
|
List założycielki wątku ukazał się nawet w tygodniku Kontakty, sam jestem ciekawy co z tego wyniknie...
|
|
krejzolka kiedyś może z 10 lat temu , wpadła mi w oko pewna dziewczyna i o tak sobie zagadałem dziewczynę z tego forum. i okazało się że to ta właśnie dziewczyna którą utkwiła mi w pamięci dziesięć lat temu:))))) Reasumując spotkałem się z nią..... do końca swych dni zapamiętam te spotkanie;)
|
|
W Kontaktach? Co ty mówisz! Wsadźcie jakiś link czy skan. ;-D Umarłam tak nawiasem. Sława dopadnie tajemniczego nieznajomego.
|
|
http://www.kontakty-tygodnik.com.pl/public/ szooook
|
|
ms_who a co Ty domagasz się sławy > Chcesz być sławny ?????? to uraź bydlaka zezowatego i będziesz sławny:)))))
|
|
ms_who nie wiem jak inni sobie radzą ze sławą w realu????? no ale ja nie bo ktoś podchodzi i mówi znam dzieki forum 4łomza.pl:)))))
|
|
arie to poważne sprawy , a Ty sobie żarty stroisz :P
|
|
CXRSa1 widzisz czyli jednak wszystko w życiu jest możliwe ,prawda?
|
|
:D
|
|
krejzolka oj oj wtedy przezyłem piekno chwile.... i tyle....aż tyle....
|
|
: krejzolkano cóż przeżyłem piekno chwile i tyle.... a dziewczyny próbują rożnych sposobów żeby mnie zdobyć.... no i co i nic,,,,.
|
|
Paranoja!!!
|
|
Paranoja!!! no fakt maż z dzieckiem sie bawi a żona siedzi na czacie żeby z frajerem odbyć stosunek. Paranoja!!! Żenada
|
|
No fakt może u ogólniam ale tak jest stety lub niestety.
|
|
a ja podejrzewam, że jest to facet mojej koleżanki. opis jak najbardziej pasuje i zgadzało się, że na Gościńcu był z resztą znajomych, bo do koleżanki przyjechała wtedy rodzina, której dawno nie widziala. krejzolko, jesli to ten sam człowiek, to jest on już od prawie roku zaręczony. Biorą ślub w maju 2013 i są naprawdę szczęśliwym związkiem. A też teraz on nawet nie wie, że go szukasz, bo wyjechał ze swoją narzeczoną na 2-tygodniowe wakacje do Grecji. ale jesli to nie on to życzę Ci szczęścia.
|
|
Krejzolka było wtedy podejść a nie sie balas :p lub przynajmniej oczko puścić zpowrotem :p
|
|
Powodzenia ! :)
|
|
Krejzolka i jak tam udało się znaleźć ?
|