Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyższa Szkoła Stosunków Międzynarodowych i Amerykanistyki |
Witam czy ktoś z Was studiował może w Łomży w WSSMIA?Proszę o opinie na temat tej szkoły czy warto się zapisać, na jakich warunkach działa ta szkoła i czy zajęcia odbywają się w Łomży?Dziękuje za informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyższa Szkoła Stosunków Międzynarodowych i Amerykanistyki |
Kryptoreklama "uczelni" ?
|
|
dziewczynie chodzi o opinie,więc to nie może być Kryptoreklama, bo skąd wie jakie będą opinie,ja osobiście się nie wypowiadam,bo nie wiem jak tam jest :) W sumie uczelnia jak uczelnia w każdej coś się nie podpasuje,czy to w Warszawie ,czy też Łomży.
|
|
Droga amelko, masz zamiar być dyplomat(k)ą, czy może amerykanistką? A jeżeli tak, to rozumiem, że jedynie szkoły brakuje Ci do osiągnięcia zamierzonego celu? To oczywiście sarkazm. Nie idź do szkoły, po której będziesz kelnerką. Jeżeli chcesz być kelnerką, czy robić paznokcie, ucz się w kierunku gastronomii czy kosmetologii. Bez obrazy, życzę Ci jak najlepiej. Pozdrawiam
|
|
chciałbym Cię ostrzec, że Putin twardo trzyma ceny gazu i trudno się z nim rozmawia ---------------------------------------------
|
|
A u nas na wsi jest coś takiego?
|
|
siema. uczelnia jak każda inna ale papier warszawski. to duzo. znajomy własnie sie tam uczy i mówi ze dyrektorka zajebi*ta i duzo pomaga na egzaminach. odział jest w łomży w mechaniaku a egzaminy w wawie. wiecej nie wiem. pozdrawiam _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |