Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Luxtorpeda w Łomży!!! |
Co wy na to, aby zaprosić ten zespół do naszego miasteczka?? Bo Metallica, czy Iron Maiden tu raczej nie zagrają... :P No one's gonna take me alive! The time has come to make things right! You and I must fight for our rights! You and I must fight to survive!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Luxtorpeda w Łomży!!! |
a co to za satanistyczny zespół? :D
|
|
są świetni! grali w tamtym roku na Golgocie Młodych!:)
|
|
Oj, taki tytuł postu, że już myślałam, że będzie! Nie wprowadzaj ludzi w błąd!
|
|
1. Kto za to zapłaci? 2. Do Łomży lepiej zaprosić jakieś didżejsko - hopsiupowe badziewie. Przynajmniej "frekwencja" będzie. Być może da się nawet na tym zarobić.
|
|
też już miałam nadzieje, że będą w Łomży...miło by było
|
|
1. Kto za to zapłaci? A kto płacił za Dodę i Marylkę?? :P 2. Do Łomży lepiej zaprosić jakieś didżejsko - hopsiupowe badziewie. Przynajmniej "frekwencja" będzie. Być może da się nawet na tym zarobić. Hmm... powiem, że niekoniecznie. Gdyby ich tak no gościniec powiedzmy zaprosić to ludzie by przyszli. Autor: frotka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-07-12 01:16 Oj, taki tytuł postu, że już myślałam, że będzie! Nie wprowadzaj ludzi w błąd! Ale przynajmniej frekwencja w temacie jest :D Autor: Niewiemxd (---.lomza.vectranet.pl) Data: 25-07-12 01:08 są świetni! grali w tamtym roku na Golgocie Młodych!:) Na Golgocie, przed Metallicą, przed Slayerem... No one's gonna take me alive! The time has come to make things right! You and I must fight for our rights! You and I must fight to survive!
|
|
Naprawdę miło było by słyszeć i widzieć w Łomży Luxtorpedę. Co do frekwencji, też bym się nie martwiła, ponieważ jednym z wokalistów Luxtorpedy jest, przecież Hans z Pięć Dwa Dębiec:) http://www.youtube.com/watch?v=jbjbfUlX2Vc
|
|
Tylko do kogo zgłosić się z tym pomysłem??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |