Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyciemnienie szyb - koszt i opinie? |
Witam. Z tego co się orientuje w Łomży przyciemnić można szyby na Kraskiej i na Aleji Legionów między Prymą a BP. Chciałbym dowiedzieć się po ile biorą oni od szyby za przyciemnienie,czy biorą za całość ogólnie kase? Jeśli korzystał ktoś z ich usług byłbym wdzięczny za opinie i cene tej usługi:) Ogólnie chce przyciemnić tylną i dwie boczne szyby. Z góry dzięki za odpowiedzi:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyciemnienie szyb - koszt i opinie? |
Nie prościej zapytać u źródła ? ________ Malachit
|
|
Nie polecam na krasce tragedia i zdziercy umówiony byłem na cenę a tu dorzucili sobie 150 do przodu porażka, kozystalem pare razy i zawsze problemy aż przestałem nie Polecam.
|
|
Dobrze zapytać u źródła,ale chciałem się także dowiedzieć jakie są opinie,a tego raczej mi źródło nie powie..... A co do ceny to podtrzymuje pytanie,bo mam chęć kupić lepszą folie i sam pokombinować,ale jeśli by nie chcieli aż tak drogo to nie wiem czy nie lepiej im postawić samochodu i żeby zrobili to "fachowcy".
|
|
na legionów juz nie oklejaja.na bylej bazie wzgs podobno ktos robi i za rozsadne pieniadze.a na krasce tez nie polecam, nie robilem ale słyszałem.kiedys na legionów robili niezle.pozdrow. spokoloko@
|
|
Podobno też na poligonowej można okleić.
|
|
Polecam Auto Szyby Wykowski ul. Przemysłowa 14
|
|
Dzięki wielkie za informacje:)
|
|
Pan Wykowski na Przemysłowej Tanio i dobrze
|
|
Wykowskiego polecam. W swoim przyciemniałem i jestem bardzo zadowolony.
|
|
U siebie też przyciemniałem u Wykowskiego. Polecam !
|
|
Szalony masz racje tam sa problemy jakies mnie wymieniali szybe w mondku to woda leciala powiedzieli ze blacha sie rozwarstwia i nie chcieli porawic sam silikonem zrobilem trzeba troche bylo plastikow odkrecic wycieraczke zdjac ale teraz dobrze mozgi im sie rozwarstwiaja chyba
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |