Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cyfrowy polsat net porazka |
mialem w play wzialem w polsacie mial byc kilka razy szybszy okazal sie dwa razy wolniejszy chyba oddam mam 7dni dlaczego tak powazne firmy naciagaja ludzi jednak play nikt nie przebije to ze pisze a oszukanstwo wielkie po co to zawyzac paramerty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cyfrowy polsat net porazka |
ok
|
|
Masakra ...
|
|
Kup antenę zewnętrzną,a najbliższy nadajnik masz na Hotelu Gromada tak mi się wydaje
|
|
A podłączyłes modem:p z antena super smiga co ty opowiadasz
|
|
od polsatu chyba jest na kominie mpec
|
|
tez mi w sklepie proponowala antene tylko tak sie reklamuja ze niby najlepsi na rynku i trzeba takie dodatki chyba kupie jak tak play chodzil bez takich no coz trzeba bedzie
|
|
jak na razie tylko play, a od polsatu z daleka, czy to tv czy net...
|
|
niby jak ma lepszy zasieg to chodzi tak samo jak play ale z zasiegiem jest gorzej play bez anten zadnych no coz sam nie wiem czy dobrze zrobilem nabralem sie ze niby ma byc duzo szybszy tak pisze a to wielka sciema firmy bo play to coc prawde pisze choc nie zawyza predkosci i to ta znacznie
|
|
kiedyś, jak jeszcze szałem był internet o szybkości 7Mb/s, szukałem sobie oferty i pracujący w pewnym salonie kolega potwierdził mi że w Łomży żaden tyle nie wyciągnie, jak dodał "nie ma takiej opcji". Do dziś trzymam się tych słów i mówię stanowcze nie takim nowinkom. Wziąłem wówczas prędkośc 1Mb/s. Może w Wawie, Gdańsku, Wrocławiu taki internet z Polsatu chodzi bez zarzutu ale u nas w Łomży to jeszcze hen daleko...
|
|
ale mowicie ze antena rozwiaze kwestie napewno jestem teraz w pracy to inne miejsce chodzi lepiej choc i tak teraz korzystam z sluzbowego z wifi
|
|
tak antena rozwiąże problem ,a ujmująć ogólnie to kablowe nety tylko są najlepsze i najszybsze jak w IST nikt nie ma lepszego w Łomży od IST
|
|
multimedia ma tą samą prędkość co ist, zdaje się że i vectra też ma podobne osiągi..
|
|
20 Mbit/s ? za 59 zł ma multimedia w ogóle taką prędkość? 1 słyszę... Takiej prędkości w Łomży żadna inna firma nie ma myślę... http://www.istsc.pl/internet i cenowo też są najlepsi,więc jak ktoś by chiał neta kablowego to tylko w IST
|
|
lomzyniak2, multimedia ma tanszy internet, w pakiecie szczególnie... Już kilka razy mnie namawiali przy okazji wizyt w ich biurze ale nie chciało mi się zawracać tym głowy... I też mówią o 20Mb/s a słyszałem że vectra także ma takie osiągi, więc to już dawno żadna nowość. Dlatego warto czasami się czymś zainteresować a nie życ w błogiej nieświadomości i mieć "najszybszy" internet. A po za tym te 20 mb/s w ist to raczej pobożne życzenia niż realne osiągi, co czasem sprawdzam na testerach prędkości...
|
|
oni wszyscy tak pisza play okresla sie na 2ale tyle ma wlasnie a reszta to tylko zyczenia niespełnione
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |