Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obiad po Komunii Św |
Gdzie można zorganizowac poczęstunek na ok 20 osób po Komunii? Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsce? Dziękuję:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obiad po Komunii Św |
polecam Retro albo Na Farnej. Byłam i tu i tu na poczęstunku i naprawde fajnie. Przede wszystkim bardzo ladne wystroje mają :)
|
|
może Mc Donald?
|
|
Ogródek piwny
|
|
moze kebab na dworcu
|
|
ms_who dziękuję za odpowiedź. Pozostałym rozmówcom raczej podziękuję za uwagę - imbecyle!
|
|
retro co to to nie!!!!!!!!
|
|
Polecam Yam Caffe - byłem 2 razy i naprawdę obsługa i jedzenie przepyszne. Również cena nie jest wygórowana, więc myślę, że będziesz zadowolona :)
|
|
niektore propozycje miażdzą heh. jest pare lokali. yama, retro, amnesia, fadom.. cen niestety nie znam
|
|
lokal na Krasce -- Wenecja, smaczne jedzenie (dużo, różnorodnie i w dobrej cenie a przede wszystkim świeże), miła obsługa i konkretni właściciele. Dzieci mogą korzystać z trampoliny czy huśtawki. Cena była dość konkurencyjna. jedyny minus - na sali (tej na dole) było jednocześnie 4 komunie i parawanami były odgrodzone, ale z tego co się orientowałam to we wszystkich lokalach typu sala weselna jest tak samo
|
|
Polecam Retro
|
|
restauracja Syta Panna- bardzo smaczne, domowe jedzenie i przytulne wnetrze!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |