Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Precz z tłustym czwartkiem! |
Ludzie!!! To nie czwartek jest tłusty, tylko WY łakomi i (niektórzy z tego powodu) tłuści!. Jak masz odwagę, to złam tradycję i przyłącz się do klubu. Zamiast pączków jemy dzić JABŁKA. Romi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Precz z tłustym czwartkiem! |
Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, ze jesteś niedoinformowany . Nie krepuj się. Szkoda sznurka. waldek27
|
|
Klub Kwadransowych Grubasów rządzi :)
|
|
A ja tam lubie ten tłusty czwartek przynajmniej raz doroku tak się ich objem że póżniej nie moge na nie patrzeć aż do następnego tłustego czwartku :-)
|
|
Tradycja to Swietosc - a kazdy dazy do Swietosci :), wiec w czym problem??:)
|
|
Pączek jest okrągły, jak Ziemia i Wszechświat....więc Tłusty Czwartek jest pięknym, duchowym misterium, w którym jądro prawdy i wieczności znajduje się w jego słodkim środku! Obżarstwo pączkowe symbolizuje zaś nienasycony głód wiedzy i prawdziwego oświecenia, a także pozwala na synchronizację podstawowych właściwiści ciała: węchu, smaku, trawienia.... Zbych
|
|
CHYBA TY MASZ TEN PROBLEM Z NADWAGĄ ZE PROPONUJESZ JABŁKA.ALE RACZEJ NIEWIELU PRZYŁACZY SIE DO CIEBIE. TRADYCJA JEST TRADYCJĄ!
|
|
jak tradycja to tradycja :) ale ja mam coś ciekawszego :) ostatnio zakupiłem takie fajne jabłko
|
|
:) A swieci moze w nocy?? Czy to jakas nowa odmiana? Sa Championy, to to moze jest jablko z gatunku - Czarnobylki??!!
|
|
a wiesz że nie wiem :) prosiłem kilo jabłek a dostałem jakieś mutanty :P
|
|
pączki, faworki mniammmmmmmm
|
|
To nie wiedziałam, że jabłka rozmnażają się przez... pączkowanie... hmm...ale numer!
|
|
to nie chodzi o jeden dzień Tłusty czwartek. Kto jest grubtu jak swinia to nie zależnie czy jest to swięto będzie żarł. Wielkie świnie zra codziennie MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
tlusty czwartek to dzien pozegnania z obzarstwem wiec nie oskarzaj nas o lakomstwo,bo jak widzisz skoro sie z nim zegnamy, to mu nie ulegamy, a jak ktos zje nawet z 10 paczkow to i co z tego, zreszta to zaden przymus, chcesz, to zjedz sobie mutanta od KiLeRa
|
|
ja pączków nie jadłem ;(, ale kaszankę TAK :)
|
|
Zjadłam wczoraj 7! coby się nie zmarnowały...:)
|
|
no i po tlusty czwartku chyba tego chciales
|
|
..no i coniektórzy mają po 2 kilo do przodu :).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |