wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Instalacja gazowa w aucie

witam poszukuje sprawdzonego fachowca od instalacji gazowych

Yo_ziomus

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Instalacja gazowa w aucie

nie ma takich ...

Godni polecenia są panowie z Senatorskiej.

śmiać się czy płakać ?

senatorska pozniej jarnuty - piona

Dzięki za pomoc

Yo_ziomus

Tylko na Senatorskiej, tam są fachowcy od tylu lat. Widać doświadczenie. Tam się nie zmieniają fachowcy, co świadczy dobrze o firmie. Zawsze miła i dobra obsługa,nawet przy awariach. Oni się nie reklamują, bo nie muszą.Klientów mają z całej Polski jak i zagranicy.

Wojciech Dyl Piątnica polecam warto naprawde

JARNUTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO TAM CI DOBRZE ZAŁOŻĄ GAZ.......

Podobno najlepsi są panowie na Senatorskiej i w Jarnutach. O jednych, jak i drugich są skrajne co prawda zdania, ale gdybym miał zakładać instalacje to w któreś z tych dwóch miejsc bym się udał.

Polecam na Senatorskiej.

Senatorską i ja polecam, a Jarnut się wystrzegaj jak możesz. Podobno i w Piątnicy dobry majster.

wojtek dyl piątnica

Panowie na Krasce. Prawie 20 lat w branży mówi samo za siebie. Tam żadnych problemów nie będzie. Sam założyłem tam instalacje do 4 samochodów. Tam serwisuje je i nigdy nie było żadnych problemów. Śmiało mogę polecić.

Odradzam na Krasce,
kolega montował ,
montaż nie zgodny z instrukcją producenta,
kolektor nie demontowany do wiercenia,
wiercili tak jak podeszli wiertarką
Auto kalibracja i do domu,

Zacznijmy od tego ze nikt nie demontuje kolektora, chyba ze jest taka potrzeba jak nie ma dostępu. Producent zaleca tak a każdy i tak robi po swojemu. Odnośnie autokalibracji to jest wystarczająca w większości samochodów. Mało które ustawia sie ręcznie.

tak naprawde kazdy zaklad zakladajacy instalacje lpg dal kiedys d... Słyszalem ze w jarnuty czysci i montuje stare czesci, na senatorskiej mieli problem z lpg w mesku u brata i biedni nie wiedzieli co jest.. w piatnicy dyl tez nie umial rozwiazac - co sie pozniej okazalo- blachego problemu.. od paru lat mam przyjemnosc wspolpracowac z zakladem Kubus w Piatnica na wloscianskiej.. kilka samochodow u nich gazowalem i do tej pory zadnego problemu.. przypadek?? a moze sie znaja na robocie.. pozdrawiam i polecam Kubusia

tak ,to przypadek

jak i przypadek ,ze ktos nie potrafi blachego problemu rozwiazac

przypadki chodza po ludziach niestety

Autokalibracja w większości aut wystarczy? Bzdura, chłopaki na Senatorskiej niemalże z każdym autem (mówimy oczywiście o sekwencji) wyjeżdżają na drogę ustawiac je ręcznie, bo tylko wtedy wszystko ma prawo fukcjonowac, jak należy.

5 aut zrobionych na Senatorskiej, masa zadowolonych znajomych, nigdy najmniejszych problemów, szczerze polecam.

Po pierwsze nie masz o tym pojęcia i dobrze o tym wiesz, po drugie dobra reklama Marcinku :)

A mi raz samochod sie dlawil na gazie. U Kubusia zapytali tylko ile przejechalem na instalacji gazowej. Jak powiedzialem ile, to stwierdzili ze trzeba parownik zregenerowac bo to juz czas. Zapytalem jaka cena (koszt ok. 400 zl) i pojechalem na Senatorska. Tu sie okazalo, ze wystarczylo wymienic filtr gazu (cena 30 zl) i problem zniknal jak reka odjal. Panowie u Kubusia nawet o tym nie pomysleli, bo od razu sie zasugerowali przebiegiem i koniecznoscia wymiany parownika.

Auto kalibracja ustawia dawkę czas wtrysku dla biegu jałowego,wkrętki do podawania gazu w kolektor powinny być jak najbliżej wtrysków PB,a ci na krasce wywiercili je w odległoćsi 20 cm o wtrysków PB totalna porażka ,piszę o Vectrze B 1.6 16V.

wojtek dyl piątnica polecam.

raafaal

A ja polecam nie jeździć na gazie i problem z głowy.
Tyczy się osób którzy pokonują rocznie mniej niż 12tys.km

Chyba się domyślam, czemu Leonardo-/Michał /poleca Kraskę. A tych 4 samochodów to tam na pewno nie instalowałeś;P

Leonardo - czyli inaczej Wesołek (większość wie o kogo chodzi), to, że nauczyłeś się wymieniać filterki, naprawiać reduktory, a na mieście chwalisz się, że jesteś monterem instalacji gazowych w autach, a ludzie wiedzą, co mówią, to już jesteś kozak?

Akurat o ustawieniach i kalibracji aut wiem sporo, nauczyłem się tego od najlepszych, będąc i obserwując w jednym miejscu, a nie pracując 2 dni w jednym zakładzie, potem dzień w innym itp :)

P.S. Znalazłeś w końcu pracę? Pozdro :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org