Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRACA ŁOMŻA |
HEJ MAM 24 LATA I PRZEPROWADZIŁEM SIĘ DZIŚ ŻONO I DZIECKIEM DO ŁOMŻY. MAM PYTANKO CZY KTOŚ WIE GDZIE MOGĘ SIĘ ZATRUDNIĆ. MOJA ZONA NIE PRACUJE WIĘC ZEBY UTRZYMAĆ RODZINE CHCIAŁBYM ZARABIAĆ PRZYNAJMNIEJ ZE 2 TYS. NA RĘKE. MAM WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ROLNICZE I PRAWOJAZDY. Z GÓRY DZIĘKI:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRACA ŁOMŻA |
Polish Jokes :)
|
|
hahhaahhaahahaahahhaahahahahaaaaaa nie no przepraszam. hahahahahhahahahahahahahahahaaaaaa nie wytrzymam. ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
Żono.
|
|
DUŻY popełniłeś wielki błąd ! W Łomży znalezienie pracy to cud a zwłaszcza za 2000 tyś. Tu tylko wyzysk i chamstwo!
|
|
Za 2000 tyś. to ewenement w całej Polsce znaleźć pracę....
|
|
CYTAT -[MAM WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ROLNICZE I PRAWOJAZDY.] jak zdałes maturę z taką POLSZCZYZNĄ????
|
|
Raczej to prowokacja. A jeżeli nie - przestroga. Trzeba najpierw zainwestować w swoje wykształcenie, a potem mieć wymagania.
|
|
Nawet z wykształceniem niewiele tu się zdziała chyba że zostaniesz urzędasem w ratuszu to kilka tysiaków od podatnika wyciągniesz a zainwestować najlepiej we własny biznes ale nie w Łomży bo tu wszystko pada!
|
|
A mi to już się pracować nie chcę,tylko Mariolka mnie goni do roboty.
|
|
Pracy w Łomży jak na lekarstwo. ale nie licz na cud, że te 2k miesięcznie dostaniesz. współczuje sytuacji naprawdę. optymistycznie moge powiedzieć dla chcącego nic trudnego, gorzej jeśli jest tak, że nie tylko chcesz ale i musisz. szczerze powodzenia życze mam nadzieje że uda Ci sie cos znaleźć
|
|
JUTRO BĘDĘ DZIAŁAĆ. MAM NADZIEJE ŻE COŚ ZNAJDĘ. DZIWNE ŻE W 60 TYS. ŁOMŻY NIKT NIE SŁYSZAŁ O JAKIEJŚ PRACY. MIAŁEM PRACE W POPRZEDNIM MIEJSCU ZAMIESZKANIA ALE PRACODAWCA NIE PRZESTRZEGAŁ 40 GODZINNEGO TYGODNIA PRACY A ZA NADGODZINY NIE PŁACIŁ ODPOWIEDNIO WIĘCEJ. MOŻE DORADZICIE GDZIE MAM NIE IŚĆ ŻEBY ZNOWU SIĘ NIE PRZEJECHAĆ. WOLAŁ BYM NIE NA BUDOWIE I DROGACH BO TAM NA CZARNO ZATRUDNIAJĄ I TYLKO NA OKRES LETNI. ALE JAK JUŻ NIE BĘDZIE GDZIE TO NIE BĘDĘ WYBREDNY. TRZYMAJCIE KCIUKI!!
|
|
żonkę wypuść na ulicę a nie bezrobotna chodzi :):):)
|
|
po co pracowac dolary przysla z greenpointa i bedzie lux
|
|
Człowieku - dla 19.%łomżyniaków nie ma pracy, a Ty jeszcze masz wyrafinowane wymagania? Jeżeli sprowadziłeś się tu ze wsi - gorzej dla Ciebie!
|
|
To gdzie taka bida, że Łomża wydała ci się atrakcyjna?
|
|
Godzin pracy to przestrzegają ale na papierze i wszędzie oszukują tak jak wyżej napisałeś!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |