Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Glany w Łomży - gdzie kupię? |
Chciałam nabyć glany i zastanawiam się czy w Łomży gdzieś można je kupić, oprócz sklepu z obuwiem na ul. Długiej?[ nie znam dokładniej nazwy, taki duży z torbami i butami]. Dzięki z góry za informacje :) Seikatsu no tame sorehodo hinpan ni watashi-tachi o odoroka seru...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Glany w Łomży - gdzie kupię? |
Dr. Martens buty na lata !!!!!!! no ale cena zaporowa:)
|
|
Tylko że mnie interesują glany 20 dziurkowe i czy w Łomży można je kupić, o Martensach słyszałam ale jakoś mi nie przypadły do gustu, co kto lubi ;3 Seikatsu no tame sorehodo hinpan ni watashi-tachi o odoroka seru...
|
|
w Łomży raczej nie, zobacz na www.rockmetalshop.pl tam powinny być. CXRSa1 ma rację martensy są dużo lepsze glany średnio 2 lata wytrzymują pęka skóra w załamaniach i na pięcie
|
|
Na RMS patrzyłam, chciałam na miejscu kupić żeby przymierzyć bo moja stopa jest taka niewymiarowa...no nic, dzięki. Dr Martensy może dłużej trzymają, ale glany mają taki swój urok... mam jedne 5 lat co przeszły od siostry do mnie i nadal są w dobrym stanie, także pozdro ^^ Seikatsu no tame sorehodo hinpan ni watashi-tachi o odoroka seru...
|
|
Do cyrku się wybierasz w tych butach? Czy będziesz po ulicach chodziła jak pajac?
|
|
kolejny wyznawca kozła ---------------------------------------------
|
|
Tak jakbyście chcieli wiedzieć, jestem katoliczką i nie wszyscy ludzie ubierający się inaczej są wyznawcami szatana ;) Seikatsu no tame sorehodo hinpan ni watashi-tachi o odoroka seru...
|
|
W Łomży to możesz kupić badziew klejony butaprenem. Jedź do białego lub wawy i kup sobie buty mocne, dobrej marki
|
|
dvw a protektory noszą sami prestepcy:) ale Dziadyga z Ciebie:)
|
|
Polecam bardzo dobry sklep http://www.britboot.co.uk/engine/shop/index.html co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
A polecacie jakiś dobry sklep w Białym z dobrymi glanami? ^^ Seikatsu no tame sorehodo hinpan ni watashi-tachi o odoroka seru...
|
|
http://obuwieochronne.com.pl/c/32/buty-wysokie.html co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
3 lata temukupowałam w Ostrołęce, do którego obuwniczego nie zajrzysz są glany, czy 20 będą to nie wiem, ale 10 napewno tam znajdziesz
|
|
dobre są w HD, jest w alfie i białej.
|
|
przestępcy to nasz klamę a nie jakieś tam ochraniacze CXRSa1 nieźle latem będzie jechać z takiego "sandała" ---------------------------------------------
|
|
Witam, mam do sprzedania glany 15 dziórkowe (są dość długie), rozmiar 38, czarne przecierane na bordowo. Stan bardzo dobry bo miałam je na sobie zaledwie 3-4 razy. :)
|
|
Np. Merg ma glany, ale nie takie ciężkie klasyczne, brzydkie. Kwestia taka jakiego obuwia konkretnie potrzebujesz. Mnie np. te typowe glany noszone przez metali kompletnie się nie podobają. Są obrzydliwe.
|
|
W Łomży takich raczej nie znajdziesz. W sklepach bywają takie najzwyklejsze 10-dziurkowe i w dużych męskich rozmiarach. Po swoje kiedyś do Ostrołęki jechałam. Pod dawnym Rossmanem w Klanie kupiłam sobie takie do połowy łydki, chyba 14-15 dziurkowe, bez blach, z zamkiem - glanopodróby McArtury. Ale nie do końca jestem z nich zadowolona. Więc albo szukaj w większych miastach, albo przez internet.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |