Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do rowerzystow. |
Witam. Jestem zapalonym rowerzysta i mam pytanie. Czy ktos w Lomzy interesuje sie extramalna jazda na rowerze.? Nie pytam skejtow, nie chodzi mi tez o skejtparki. Chcialbym wiedziec czy gdzies w okolicy Lomzy sa jakies tereny do jazdy na rowerze, typu gorki lub ostre zjazdy. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Temat nie dotyczy hejterow. :p .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do rowerzystow. |
na fortach w Piątnicy :P
|
|
Są, dość górzysty teren jak na nasze okolice jest w Czerwonym Borze. Jest to duży las i trochę górek tam się znajdzie. Znam trochę ten las, w razie czego zapraszam na wspólną jazdę.
|
|
Quentin - jezdzisz dokladnie tak jak to opisalem.? Jestem otwarty na kazda jazde. .
|
|
Tak, ale żeby zjeżdżać z górki trzeba najpierw na nią wjechać, czyli podjazdy i zjazdy po lesie.
|
|
To ja sie na to pisze :) chociaz by nawet jutro :p .
|
|
Zapraszam zatem tutaj: http://www.rowerzysci.eczytaj.pl Tam można swobodniej się dogadać i umówić na wspólną jazdę.
|
|
Ale tam nikogo nie ma. Tam od dwoch lat nikt nie zaglada :( .
|
|
Bylem dzis na fortach i nie ma zbytnio gdzie pojezdzic, strasznie zaroslo na torze crossowym. Zna ktos moze ciekawsze miejsca.? Na stronie rowerzystow nikt tam nie zaglada, wiec kieruje znowu tu pytanie. Pozdrawiam. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |