Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BL kto wam dał prawojazdy!!!!!!!!!!!!! |
Dziś jadąc po Łomży obserwowałem jak na BL prowadzą samochody jakby prawo jazdy dopiero co robili a nie już je mieli X czasu. Masakra.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BL kto wam dał prawojazdy!!!!!!!!!!!!! |
zapewne ty jeździsz na BLM lub BKL
|
|
jak jadę na niemieckich tymczasowych to BL mi z drogi uciekają ---------------------------------------------
|
|
Re: BL kto wam dał prawojazobiedy!!!!!!!!!!!!! |
"BL kto wam dał prawojazdy" Zapewne Ci sami co Tobie. Nie wiem jak u Ciebie z jazdą ale z ortografią fatalnie.
|
|
Po samej pisowni już można wywnioskować, że pewnie BLM,BKL albo BGR - oznaka brak wykształcenia czy wybuchy złości to typowe cechy dla ludzi ze wsi :)
|
|
mieszkam wLOMZY 0D 50 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!! I MAM BLM!!!!!!!!!!!!!!! A DLACZEGO -KIJ WAM DO TEGO!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Na pewno nie BLM-y. Ci, którzy tłuką się po Łomzy, i pracując na czarno odbierają łomżanom pracę.
|
|
rzepicha, jeździsz na BLM bo twoi 80 letni rodzice nie przepisali ci jeszcze samochodu a mieszkają na wsi, proste...
|
|
talija22 mam nadzieję, że poczułaś się dowartościowana i dokształcona po zamieszczeniu postu obrażającego "ludzi ze wsi". Współczuję ci;)
|
|
Tablice rejestracyjne nie mają znaczenia. Liczą się umiejętności i kultura jazdy. A większości kierowcom tego niestety brakuje. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
|
|
cichociemny zgadzam się z Tobą w 100%. Również pozdrawiam i życzę miłego dnia.
|
|
Kolega przerobił mi kartę rowerową na prawo jazdy i tak jeżdżę. Mam nadzieję, że to wystarczająca odpowiedź, która w pełni zaspokaja twoją ciekawość.
|
|
Jeżdżąc nigdy nie zwracam uwagi na tablicę samochodu...tylko na jego markę i właściciela...:))
|
|
Kama30 winszuje trafnego spostrzeżenia ;)
|
|
dziękuję :)
|
|
powiedzcie mi jak tu wrzucić plik za zdjęciem to wrzucę pare zdjęć jak w łomży parkują BL i BI bo mam niemałą galerię specjalnie na tę okoliczność, bo kilka razy czytałem na forum że ludzie z Łomży mieli właśnie o to pretensje do ludzi ze wsi
|
|
Służę pomocą. link
|
|
[IMG] link [/IMG] jeszcze raz
|
|
bo oni (BL) robią prawko za świniaka w kopercie, proste... a później takie cyrki. A pod lidlem to już nie blm przy wejściu a właśnie bl, tak samo pod biedronką (najchetniej BL to by tam wjechali ale kto takie małe drzwi zrobił). dobrze że przy polo chociaż ten parking taki oddzielony bo też trzeba by było po masce skakac. Ja tak robię, poźniej głupki z bl myślą że to gradobicie... haha a to mój trep. parkujcie tak dalej wieśniaki (bl). bkl, blm wykazuja ostatnio duzo wiecej kultury, niż te mieszczuchy, az wstyd jechac chociazby do bialego z tablica bl, bo juz i tam na nas sie poznali
|
|
Przecież nie tylko BL, BI, BLM, BKL, BZA itd tak jeżdżą... Przejedź się po całym kraju i trochę się pociesz, że w Łomży czasami kierowcy kierunkowskazy włączają, bo w nie których miejscach, to większość nie wie, po co jest ta dźwigienka po lewej stronie kierownicy
|
|
a nie przyszło Ci do tego pustego silosa,że może brak im jeszcze doświadczenia na ulicach?czep się lepiej parkujących jak u siebie pod stodołą! co do biedronek :skoro jest taki parking,to się tak parkuje,nie nasza wina,że pod samymi drzwiami też jest miejsce parkingowe.wolę tam stanąć(bo umiem)niż szukać miejsca z 5m luzu,choć 30m dalej. jak ktoś umie jeździć to se poradzi,niezależnie od tablic,miasta,czy państwa w którym się porusza. pozdrawiam BKL,BLM,BGR chociaż........ nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
dziwne, to skoro jestes taki doswiadczony, to nie zauwazasz tam zakazu, szczegolnie w miejscu dla rowerzystow? po drugie nie wiesz ile miejsca nalezy zostawic dla przechodniow? po 3 ja wole przejsc i 100m jesli tak trzeba zaparkowac, aby prawidlowo oraz miec spokojna glowe ze nikt mnie nie wyklina
|
|
Temat bez dna ostatnio.Wiecie tablice nie maja wiele do rzeczy ale fakt na obcych blachach zawsze gorzej się jeździ w danym mieście zwłaszcza małym mieście takim jak Łomża. A mianowicie każdy kiedyś jak pojechał do warszawy, gdańska , poznania itp pewnie zaobserwował fakt że kilka lat temu w takich miastach trąbiono na ludzi z obcymi tablicami bez względu na to czy dobrze ktoś jechał czy tez nie, a teraz ta plaga przeniosła się do małych miast gdzie każdy myśli ze np. przysłowiowy krawaciarz mi nie podskoczy bo jestem u siebie i tu następuje błąd o tuż teraz wiele firm osób prywatnych ma samochody rejestrowane w innych miejscowościach i już tłumacze dla czego tańsze ubezpieczenie lizing miejsce zameldowania itp. Powiem szczerze że w dużych miastach dawno temu doszli że tablice to nie wszystko, lecz kultura osobista kierowcy i samych w sobie ludzi, a to że jeździć wiele osób nie umie to tylko dla tego ze większości załatwili se te prawka lub mieli szczęście na egzaminie ewentualnie są niedzielnymi kierowcami (chyba wiecie o co chodzi) ,bo żeby przyszło niektórym zdać po dziesięć razy jak to ma miejsce w dużym mieście to by się nauczyli jeździć i szanować innych na drodze.takie jest moje zdanie na ten temat bez względu na tablice trochę kultury.
|
|
i tyle w temacie
|
|
Warszawiacy to tez kozaki sa jak jezdza w Warszawie a jak przyjada do Łomży do pod prad na rado wjezdzaja
|
|
Litwini to dopiero kamikadze ... a wy narzekacie że ktoś postawi samochód pod biedronką bez narażenia życia i zdrowia .
|
|
Nam nie pozostaje nic innego jak tylko to: http://allegro.pl/karny-kut-s-200-szt-zle-parkowanie-czeki-gratis-i2476310211.html
|
|
Ja proponuje wszystkim narzekającym na jazdę innych zacząć od siebie. Gwarantuje wam, że będzie bezpieczniej! A odpowiadając na pytanie autora postu. Prawo jazdy wydaje w Łomży Prezydent Miasta :)
|
|
Jejku ludzie jak można oceniać kogoś na podstawie koloru włosów,pochodzenia czy na jakich blachach ma samochód?Jak ktoś tak robi to daje świadectwo swojego niedorozwoju emocjonalno-intelektualnego.Ku..wa co to za dziwaczna moda nastała w tym mieście BL,BLM,BKL?Co to ma być?
|
|
BKL śmiesznie jeżdzą po rondzie Kościuszki ;)))) ostatnio na warszawskich blachach jeleń na skrzyzowaniu z pasa prawego,przez środkowy zjechł sobie na lewy - w tym czasie dojezdzałam do skrzyżowania (jechałam prosto) i bylo zielone - wiec w gaz, a typek z predkościa 10km/h mi drogę przecina i muszę po hamulcach. Ludzie korzystajcie z lusterek!
|
|
Wejdźcie na http://mylomza.pl/, zakładka Jak oni parkują. Tam to dopiero ASY, i BL i BLM i BKL, skolko ugodno.
|
|
Dziś rano jeden kierowca na BL na rondzie Kościuszki pod prąd jechał i twierdził że ma pierwszeństwo ha ha ha...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |