Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okulista |
witam, chciałam się dowiedzieć gdzie w łomży iść do okulisty z dzieckiem na NFZ? Jak tam z kolejkami? A gdzie polecacie prywatnie i ile za wizytę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okulista |
dr Anna Romanowska, ul Kazańska. gabinet znajduje się obok pizzerii Chilli Pizza. na NFZ w kolejce trzeba czekać około miesiąca . a prywatnie około tygodnia . ceny niestety nie pamiętam.
|
|
W Łomży nie ma dobrych specjalistów w zakresie okulistyki.
|
|
łomża odpada PleasurmexC18 ma rację. szczerze polecam prof. dr hab. n. me Bakunowicz-Łazarczyk w Białymstoku wizyta jest prywatna ale naprawdę warto wyprowadziła mnie z naprawdę dużej wady wzroku gdzie Łomża uważała że nic mi nie jest chociaż w wieku 12 lat nie widziałam cyfr i liter. Jana Klemensa Branickiego 29 Białystok 85 732 88 00
|
|
też o niej słyszałem, wybieram się za kilka dni :)
|
|
sprawdź J. Wachowicz, przyjmuje prywatnie na Fabrycznej w Bonie we wtorki i środy, nie wiem jaka jest w tej chwili stawka
|
|
Jeśli prywatnie to polecam dr Siemion. Przyjmuje chyba na ul. Małachowskiego, w tych nowszych blokach, koło sklepu K2.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |