Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
test kamery - proszę o uwagi |
Planuję uruchomienie stałej kamery skierowanej na skrzyżowanie ul. Polowej i Al. Legionów w Łomży - proszę o uwagi na forum lub email - łącze nie jest szybkie - to tylko DSL 256/128kB. Na pewno zmieni się kąt patrzenia i zasięg kamery... Pozdrawiam wiejag
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: test kamery - proszę o uwagi |
zapomnialem podać namiary - http://80.240.178.242:8080 lub sprawdzać na www.wiejag.stnet.pl wiejag
|
|
Kupię kradzianą kamerę - tel.997
|
|
Waldek27 czlowieku po co piszesz glupoty, jak nie masz nic do powiedzania to nie spamuj. Z twoich odpowiedzi wnioskuje ze jestes niepelno sprytny.
|
|
Bardzo fajna sprawa muszę przyznać tylko koniecznie szybsze łącze. Pozdrawiam
|
|
waldek27 próbuje byc lepszy od ptysia
|
|
Bardzo fajny pomysl i dobre usytuowanie tylko pytanie jak to wyglada od strony prawnej? Predkosc 128 to troszke malo bo przydalo by sie min. 256 ale problem szybkosci odswiezania chyba raczej tyczy sie dostawcy strony bo obraz nawet nie porusza sie skokowo a co jakis czas jest wyswietlana jedna klatka:/ Pomysl oceniam na super:)
|
|
niewiem czy 256 nie bedzie za mała ale zobaczymy co z tego wyjdzie fajny pomysltaka kamera :)
|
|
ważny jest dobry UPLOAD , zależy też od osób oglądających oraz ustawien programu , moge pomóc w tej sprawie daj na siebie namiar
|
|
mi niedziała, jest tylko stały obraz
|
|
u mnie tak samo jedno zdiecie i można tylko je zapisac a pierwszy link nie działa
|
|
Obraz będzie działał jak wiejag właczy komputer. Wiem jednak, że programy te dość mocno obciążają system. Ciekawe jak kolega długo wytrzyma. Mnie to po pewnym czasie zaczęło denerwować i zrezygnowałem z tego. Bądźmy jednak dobrej myśli ;-)
|
|
wawer , one bardziej obciązają internet niż komputer ;-)) jak ktoś ma problemy pytania dajcie namiary pomoge :))
|
|
Kolejne testy od rana w niedzielę, być może na innym sofcie (poczta nawala?)... ale płynności przy 128kB raczej sie nie osiągnie, niemniej kamera będzie uruchamiana z myślą o szybszym łączu w przyszłości... wiejag
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |