Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trampki |
witam, może ktoś wie gdzie mogę znaleźć takie trampki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trampki |
po używkach trzeba pochodzić
|
|
na długiej w sklepie funk n soul widziałem.
|
|
i w diversie też chyba :P
|
|
H&M w białym i w ZARA były ale również w białym :D uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
na dlugiej w tych sklepach widzialem takie trampeczki
|
|
Takie trochę podobne do klasycznych Conversów niskich. W Retrokicks popatrz - masz tam modele męskiehttps://retrokicks.pl/pol_m_MESKIE_Converse-174.html i damskie też. Conversy to prawdziwy klasyk i nigdy nie wychodzą w mody. A jak odpowiednio o nie zadbasz to przez wiele lat będą wyglądały jak nowe :)
|
|
Jeśli o converse chodzi to w pumie widziałam ostatnio. ale takich zwykłych to pewnie jest mnóstwo w zwykłych sklepikach. Może house? cropp?
|
|
Słuchaj Karina Karwowska, DLACZEGO wyciągasz post z lipca 2012, jaki masz w tym cel, do czego ma to służyć i komu. DLACZEGO kur.wa DLACZEGO !!! ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
bo to kolejna menda wklejająca linki
|
|
Nie przepadam za trampkami.
|
|
ja nawet nie wiem czy kiedykolwiek chodziłam w trampkach. Ale też nie należą do moich faworytów jeśli chodzi o buty.
|
|
kupiłam takie same w h&m za 40zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |