środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Witam, szukam dziewczyny :P

Witam,

poznam fajną dziewczynę w wieku 17-19 lat z Łomży lub okolic :)
dziewczyna musi być miła z kulturą jak i porozmawiać ze mną :P

szukam miłości, jak jestem w Łomży to żadnej nie widać :> sam mam 20 lipca urodziny i będę miał 19 lat :)

jeśli jest jakaś dziewczyna zainteresowana to niech sie odzywa na:

email: sebek6020@wp.pl

lub

GG: 26558807

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Witam, szukam dziewczyny :P

oho chyba dotacja przyszła

Masakra

hehe ;) niezły sposób ;D

Co to się dzieje teraz z tymi młodymi ludźmi, ofermy życiowe, w realnym życiu nie potrafią sobie dziewczyny znaleźć. Ja rozumiem ludzie w wieku lat 40, po rozstaniach, to zakładają profile na portalach randkowych, ale nie dziwię się im, bowiem w takim wieku to faktycznie trudno kogoś poznać. Głównie ze względu na to, że nie ma gdzie. Ale chłopak 19-letni, do szkoły chodzi, kolegów ma, koleżanki, żeby nie dało się dziewczyny znaleźć, tylko trzeba było ogłoszenia matrymonialne dawać?

Pokolenie oferm życiowych rośnie, niedługo mieszkańcy ziemi wyginą, bo Ci nie będą potrafili zagadać do osoby płci przeciwnej nigdzie indziej poza Internetem, przestaną się rozmnażać i zagłada czeka Ziemię :D

LASKI TO SOBIE W TOWARZYSKICH OGLOSZENIACH POSZUKAJ
A SKORO PRZYSZLA DOTACJA TO NA DROGE MIEDZY OSTROWIA A WYSZKOWEM SIE PRZEJEDZ BEDZIESZ MIAL TANIEJ I DO WYBORU DO KOLRU
HEHEHE

żadnej dotacji nie dostałem !

o popatrz jaki pech....to zgłoś reklamacje;-]

Ja też w Twoim wieku nie mogłam znaleźć normalnego chłopaka...gdyby 10 lat temu było forum 4lomza to nie wykluczone że też bym skorzystała..:D:D No ale jedyne z czym się tu spotkasz to zawsze krytyka o czymkolwiek nie założyłbyś tematu....:D

niestety tacy są młodzi ludzie ! :/

Kiedyś przełamanie pierwszych lodów to był przeżycie, teraz puszczasz ogłoszenie i czekasz na oferty, i jeszcze ze zdjęciami najlepiej, tylko potem gadać o czym nie ma.

napisałem temat nie powinno to nikogo obchodzić, ale nie oczywiście trzeba sobie nabić postów :/

No właśnie, tacy ludzie - ludzie internetu - myślą, że forum służy do nabijania postów...

Powinno to interesowac osoby do ktorych sie kieruje ;-)

voodoo moja koleżanka poznała męża przez internet i już ponad 6 lat tworzą szczęsliwą rodzinę :) w realu nie miała takiego szczęścia.. a gadac to zawsze ma się o czym - nie zależnie od tego jak poznasz ta drugą osobę :)

Wlasnie co za roznica jak poznasz czy przez neta czy w realu rozmawiac jest oczym

Kama, ale ja nie mam nic przeciw, są przecież wyjątki. Martwi mnie tylko odejście od romantycznych tradycji, a zresztą wiadomo o co chodzi w 99% znajomości przez internet - to samo co w rzeczywistości tylko forma inna, kwestia ambicji, że tak powiem.

W dzisiejszych czasach jest więcej możliwości - w tym właśnie możliwość poznania drugiej osoby przez internet :) Po co szlajać się po barach, imprezach, zabawach...błądzić bez celu i wciąż nie trafiać..jak i tak po kilku dniach znajomości okazywało się ze ten ktoś to zwykły ............ Przechodziłam przez to nie raz mając te naście lat .. :) A teraz spokojna osoba, nieszukająca wrażeń może poznać przez neta również osobę spokojną, nieszukającą wrażeń..:) Fajnie :) Szkoda ze ja nie miałam kiedyś takich możliwości :D

trzeba uważac, ja raz poznałem jakąs przez internet to sie potem pierzyny nie mogłem w domu doliczyć.

Dla porównania : ostatnio na gg napisało do mnie 2 facetów jasno określających swoje cele. Jeden szuka wrażeń, chce się spotkać w jednym celu,a drugi napisał ze nie szuka wrażen, szuka przyjaźni, miłości...jak napisałam mu że jestem zajęta - przeprosił, usunął mnie ze znajomych i chyba zaczął szukać szczęścia gdzie indziej..:) A ten pierwszy dalej nachalnie pisze...chyba muszę zmienić numer..:D

Po co jeździć po świecie, jak można sobie w palmy na tapecie ustawić.

co za porównanie.....

ta dyskusja nie ma sensu, nic nie rozumiesz.

to jest idiotyzm ogłaszać się w internecie z takim ogłoszeniem i podawać kontakt do siebie to chyba logiczne że nikt poważny się nie odezwie. Poza tym jak trudno ci zagadać do dziewczyny na ulicy to co będzie jak się spotkacie ? haha porażka .

;)

Nie jedna osoba znalazła swoją drugą połowę w necie. Tyle że na czacie, a nie na forum podając ogłoszenie.

jest sens i to wielki bo nie ma normalnych dziewczyn na ulicy

czy na czacie czy na forum - wszystkie sposoby są dobre :D

dajcie juz spokój chlopakowi :) Sebek gdybym była młodsza umówiłabym się z Tobą :)

Oj tam , oj tam :)
Napisz do niego na gg co ci zależy:):)

chociaż usuń swoje nazwisko z katologu gg bo to siara...
każdy wchodzi na facebook'a i Cie ogląda haha dobre :D

;)

emilkaxd
Nie wszyscy są tacy popier.doleni jak ty :):)

maruda nie mierz innych swoją miarą ;)

;)

Ciebie nie trzeba mierzyć :)
Ty sama się zmierzyłaś, pisząc że oglądałas go na fackbuku :):):):)

No i ja zajrzałam - fajny chłopak :) Aż dziwne że wolny..:D Pisać dziewczyny!! Napewno warto! :)

Dobrze że ja nie mam fuckbuka bo pewnie tez bym zajrzał :):):)

Do Sebek6020. Dlaczego napisałeś, że nie ma normaknych dziewczyn na ulicy? Moim zdaniem chyba nic głupszego do głowy Ci nie przyszło bo,że niby te dziewczyny które pozbaje się przez internet różnią się od tych poznanych na ulicy?

po 1 to nie ja zakładałem temat tylko ktoś z mojego konta a po drugie wszystko co tu piszecie to ktoś się wbił na moje konto ;/ więc ten temat tak naprawde nieistaniał ;/

aaa to czyli to jedna wielka ściema...tylko szkoda ze ten ktoś udostępnił twoje dane..musisz to szybko pozmieniać zeby dalej się nimi nie posługiwał..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org