wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
maskarada

ala z niektórymi cenami to juz wielka przesada, tak jak były w piątek chyba trzeba zmienic ciucholand

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: maskarada

aha

a ty znów o maskaradzie....

masz racje bo buył to mój ulubiony ciucholand w polo a tobie jak cos nie pasuje to czemu odpisujesz

zmienił się kierownik i sprzedawcy i nie jest to już to samo co w polo

Chyba nie wszyscy podzielają tę opinię.W piątek były straszliwe tłumy,a pózniej kolejka do kasy przez pół sklepu.Można więc sądzić,że ludzie zadowoleni i z cen i z obsługi ( o klimatyzacji nie wspomnę)

Mi brakuje maskarady w polo, ta w 4+ to już nie to samo słaby towar mają i wysokie ceny

A mi pasuje i towar i sprzedawcy ale widzę że w ŁOmży konkurencja nie spi :) hahaha ciekawe dlaczego tak drążysz ten temat, może zmień login w koncu albo napisz z jakiego jesteś sklepiku że tak cały czas piszesz o maskaradzie, musi nieżle na dupie wam siedzieć że ciągle drążysz temat a zwłaszcza boli cię długa kolejka o kasy ....

Jak zwykle - ktoś coś skrytykuje, a już zaraz lecą zarzuty, że z konkurencji, że ma w tym jakiś interes... A co - bezinteresownie nic się już nie może nie podobać?

Konkurencja powinna być, owszem, i to w każdej dziedzinie. Dodaje poweru i trzyma jako tako ceny w ryzach,.....

No widzisz jaka to bezinteresowność jak cały czas odświeża temat i cały czas wałkuje ! chce zmienić ciuchoand to niech zmieni a nie pie...li już 3 tydzień że ceny że lokal że towar że sprzedawcy jeśli chce być konkuencyjna to niech zainwestuje w reklamę posiada extra ciucholandowy towar, cenę, dobry lokal, i fajnych sprzedawców i wtedy będziemy mówić o konkurencji a nie na 4Lomza co tydzień zaczyna nowy temat jak to żle teraz się dzieje...

Pozdrawiam

Ok, rozumiem, że może kogoś denerwować takie użalanie, ale może faktycznie bardzo lubiła ten sklep i teraz jest jego ofertą rozczarowana?
No nie lubię tego, że tu zaraz ktoś komuś konkurencję zarzuca - _kasia_ nie masz na to dowodów, to czemu o coś beti8 oskarżasz?

_kasia_ ty to chyba pracujesz w którymś uzywaku haha

Baczność dziewczęta!

hahahaha nie, nie pracuję w zadnym używaczkiu ... nie zarzucam nic nikomu, jeśli tak ubolewa beti8 nad stratą jaką poniosło miasto Łomża przenosząc sklep MASKARADA z marketu polo do centrum handlowego 4+ to strasznie mi przykro że nie pasuje jej nic i nikt .... ale jakoś wiecej nikt nie zakłada posów ze swoim rozczarowaniem - jest ona jedyną jednostką reprezentującą tak wielke niezadowolenie i rozczarowanie ;)... strasznie mi przykro że nie może odnaleść się w tej nowej rzeczywistości maskaradowej.

Pozdrawiam serdecznie

a ja bym chciała dowiedzieć sie w jakie dni jakie promocje tam są

moja dziewczyna uwielbia chodzić po ciucholandach, szczególnie upodobała sobie maskaradę bo to duży sklep. Twierdzi że za nieduże pieniądze może ubrać się orginalnie i to prawda bo wygląda super.Zastanawiam się tylko jaka będzie przyszłość sklepów z nową markową odzieżą kiedy dookoła ciucholandy

Sklepów z używaną odzieżą w Łomży jest mnóstwo, ale żeby któryś był dobry to nie ma takiego. Większość ma słaby towar i mi się wydaje, że dziewczyna nie jest z żadnej konkurencji tylko wyraża swoją opinię, z którą ja również się zgadzam, bo obecny towar w maskaradzie w 4+ jest dużo gorszy niż kiedyś w POLO, ale jak ludzie wolą kupić byle co i są zadowoleni to już kwestia gustu.

dlalo:Twierdzi że za nieduże pieniądze może ubrać się orginalnie i to prawda bo wygląda super
Jakoś bywam we wszystkich ciucholandach w Łomży i nie widziałam, by tam były ,,super" rzeczy. Czasami może coś się trafi.

Wiesz KASIU nie wiem czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem bo ja to wyrazam swoje zdanie a do tego mam prawo.....

I takie same ja mam prawo wyrażać swoje zdanie na temat Twoich co tygodniowych postów ... więc jak widać czytać ze zrozumieniem umiem ...
Moim zdaniem Maskarada jest ok, ale trzeba być w dniu dostawy na zakupach .

Pozdrawiam

Osobiście polecem Lajdis obok centrum katolickiego.

a ja dalej nie dowiedziałam się gdzie i kiedy są jakie promocje ;p

dajcie kuva spokój z tymi ciucholandami. opanujcie się, co was podnieca w ciuchach jakie przed wami nosił jakiś lump i zbijał bąki?? jedź do białego przejdź się po galeriach (dopóki u nas nie będzie) daj te 150zl a może nawet 100zl za spodnie i problem z głowy. a nie narzekasz na cene spodni (nie wiem ile tam moga kosztowac do 50zl?) lub koszulki (do 30zl?) to i tak śmieszne. Szczęście że nie mam takiego problemu bo bym chyba na terapię zaczął chodzic...

Za 150 zł kolego to w używaku cała torba łachów ... i to czasem nowych firmówek ...nie każdego jest stać na szaleństwo za 150 zł.

ja rozumiem że nie każdego stac. Ale nie rozumiem po co tak się poniżac w stosunku do samego siebie? kupisz spodnie za 20zł to ile w nich pochodzisz? to po pierwsze a po drugie jak juz cos to najpierw pralnia chemiczna... te 150zł mozna przecież uzbierac a za ta cene wystarczą na kilka sezonów niż latac co miesiac i kupywac te "torby ciuchów". Lepiej 1 rzecz a porządna niż masa szmat...

na Prusa jakiś nowy jest. Idę w sobotę na dostawe to dam znać czy jest fajny...

Lejdis może i niezły, ale co to za sklep z odzieżą bez przymieżalni... Poszłam dziś do maskarady zobaczyć co w trawie piszczy i powiem szczerze, że nie ma się do czego przyczepić, panie były dwie uprzejme dodam, a ciuchy, wiadomo jak to po złotówce -nie wymagajmy niewiadomo czego. Gdyby było źle to zapewne wieszaki nie błyszczałyby pustkami...

do _kasia_.Jakich nowych i z metkami???????Kobieto to są szmaty z darów i z takich koszy jak u nas stoją z PCK a nie odrzuty z markowych sklepów zagran.W łomży to jest oblężenie tych sklepów. masakra.Osobiście wolę dać drożej i mam ciuch od nowości,niż nosić po niewiadomo kim i z czym.Bo te ciuchy to jeden wilki wysyp bakterii i choróbstwa.

Ludzie prawda jest taka że gdyby nie lumkeksy to połowa ludzi chodziła by nago ! Fajnie że stać kogoś na nowe, ale tak na przykładzie mojej rodziny nie stać nas na sklepy z nową odzieżą ... mamy troje dzieci i choć oboje pracujemy to zarobki mamy na tyle niskie że nie stać nas na zakupy w sklepach z nowumi ciuchami. Wspomnę jeszcze raz - oboje pracujemy, a w ilu rodzinach pracuje tylko jedna osoba ... lub też dochód jest tylko raz w roku np; wyjazd za granicę na sezon do pracy ... nie zapomnijmy o emerytach i rencistach ! gdzie mają naprawdę smieszne pieniądze na utrzymanie ! A młodzież która chce fajnie wyglądać a w domu się nie przelewa! Więc tak jak wspomniałam wyżej - fajnie ze Cie stać ale w tym kraju nie jest łatwo więc ludzie idą i kupują w lumpeksie i nie widzę nic w tym dziwnego ani wstydliwego ani też poniżającego ! natomiast widzę że chyba ktoś tu nie zyje w realnym świecie albo opływa w luksusach i nie zdaje sobie sprawy źe ogólnie jest ciężko ! W lumeksie można kupić unikatowe rzeczy, niespotykane, pozatym właśnie ta gatunkowość jest właśnie nie do porównania do tego co mamy w sklepach.
Ja jestem szczęśliwa jak opkupię dzieci, męża i siebie za taką cenę i gatunkowość.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org