Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny styropianu |
W ktôrej hurtowni w Łomży mają najtaniej styropian fasadowy bez felcu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny styropianu |
najtaniej u podbielaka, w farbexie i w mariolce ceny porównywalne wyższe
|
|
ja robiłem elewacje własnie i najtaniej mi wyszło w Farmalu a styropian był z Sonarolu.
|
|
Ja ostatnio ocieplałam dom i kupiłam styropian u Kazimierczuka na Nowogrodzkiej, według mnie tam jest najtaniej.
|
|
Tak tak... Szukajcie najtaniej a zaraz bedzie temat.. "Wykrusza mi sie styropian na elewacji .. Co zrobic, błagam o pomoc :P" Tanie mięso to psy jedzą Panie
|
|
Wyciac wykruszone miejsce i podobny ksztalt wyciety ze swiezego ciasno wsunac w miejsce wykruszonego.Jak sie ciasno wpasuje to klej nie jest potrzebny.
|
|
temat wazny ale wg. mnie chodzi takze o grubosc styropianu? Nie znam sie , wiec podgladam bo takie wiadomosci beda mnie potrzebne. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ha ha ha Siwy.. Łeb se wytnij i ciasno tam papieru napchaj to nie będziesz głupot pierdzielil
|
|
2x5cm z frezem to nie będziesz miał mostka termicznego na łączeniach. Weź majstra to Ci doradzi
|
|
A ja w temacie - szukam P . Kozlowskiego / kontaktu. tel. / on robi elewacje !
|
|
mam do sprzedania styropian grafitowy GENDERKA fasada extra 032, 12cm zamówiłam sporo za dużo do zrobienia elewacji, w Łomżą chcą za niego 210zl, sprzedam za 150zł. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać I jeszcze słowo odnośnie ocieplenia - im lepszy styro tym później zimą niższe rachunki, ważne jest żeby i grubość była odpowiednia no i nie zapominaj o lambdzie, standardowo w łomży sprzedają takie 040-042 a im niższy ten współczynnik tym lepiej a jako wykonawców polecam firmę MISTRA
|
|
Kolego, jeśli chce kupić styropian w dobrej cenie, to polecam zastanowić się nad sklepem online! Słyszałeś kiedyś o takiej stronie jak docieplajdom? Popatrz, tutaj więcej możesz się dowiedzieć na temat ich oferty ale ze swojej strony mogę powiedzieć jedno, strona sprawdzona,towar dobrze zabezpieczony i nieuszkodzony !
|
|
kk001 napisał(a): > Kolego, jeśli chce kupić styropian w dobrej cenie, to polecam > zastanowić się nad sklepem online! Słyszałeś kiedyś o > takiej stronie jak docieplajdom? Popatrz, > tutaj > więcej możesz się dowiedzieć na temat ich oferty ale > ze swojej strony mogę powiedzieć jedno, strona > sprawdzona,towar dobrze zabezpieczony i nieuszkodzony ! > to zes sie pospieszyl spamerze z odpowiedzia, 6 lat od zapytania. Pierwszy pytajacy juz dawno ten styropian kupil
|
|
grunt to wkleić link reszta nieważna. No ale za myślenie mu nie płacą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |