Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
audi a6 c5 zwiększenie koni |
szukam osoby która potrafi zwiększyć liczbe koni mam obecnie 110
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: audi a6 c5 zwiększenie koni |
A jak żeś je tam upakował :)
|
|
sprasował... ;-p w łomży nikt tego Tobie profesjonalnie nie zrobi,najbliżej Białystok.
|
|
chcesz mieć więcej pod maską ? ,kup sobie SAABA z silnikiem 2,3 turbo, 200 kucyków Twoje Audi zostawia daleko w tyle
|
|
Jak masz TDI to polecam Masters Tuning z Warszawy. Do 148 koni ci podciągną. Dwa razy korzystałem i polecam. 200 tys. przejechałem po tej operacji bez uszczerbku dla silnika. Gość siedzi w temacie ponad 20 lat. O Białymstoku słyszałem niepochlebne opinie.
|
|
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1540010.html Poczytaj
|
|
buahaha, do 148 koni powiadasz? a jak bedzie 147?
|
|
ja to nie wierze w takie bajki ze ze 110 na 150 to ok 40 % mocy wiecej jak sie uda 130 zrobic to juz sukces
|
|
Wiara twoja sprawa, nie każdy musi chodzić do kościoła. Ja mam i jeżdzę. To nie jest typowe chipowanie, gdzie oszukujesz silnik jedną typową "kością", tylko zmiana całego oprogramowania konkretnie dla twojego silnika. 1.Nie każdy silnik daje się tuningować. 2. Nie z każdej marki silnika da się tyle wycisnąć. 3.Najpierw hamownia by zbadać ile mocy ma przed tuningiem (złomu nie ma sensu robić). 4.Można i 200 KM wycisnąć tylko ile taki silnik pojeździ.
|
|
kup stadninę z 200 - 300 koniami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |