Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lks.4lomza.pl -> ELKAESIACY.NET |
Strona kibiców Łomżyńskiego Klubu Sportowego lks.4lomza.pl zmienia domenę na Elkaesiacy.net Portalowi 4lomza.pl dziękujemy za lata współpracy. ELKAESIACY.NET FACEBOOK.COM/ELKAESIACY __________ ELKAESIACY.NET
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lks.4lomza.pl -> ELKAESIACY.NET |
Masakra ...
|
|
zal mi ciebie człowieku, który wątek nie spojrze to piszesz "Masakra ..." nie masz nic do powiedzenia to zamilcz !!
|
|
zal mi ciebie człowieku, który wątek nie spojrze to piszesz "Masakra ..." nie masz nic do powiedzenia to zamilcz !!
|
|
Ładna strona :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
4 Łomża.pl to wiocha.Mieli zmienić swój portal i nadal tego nie zrobili. Kurczak1980
|
|
Lepsza ta strona nowa:) przynajmniej mi się podoba..
|
|
|
Przypominamy, że w sklepiku Klubowym na Starym Rynku, prowadzona jest przedsprzedaż biletów na spotkanie o Puchar Polski pomiędzy Naszym ŁKS-em a Świtem Nowy Dwór Mazowiecki, które odbędzie się już JUTRO, czyli 18 lipca (środa) o godzinie 19.26. Mecz ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki uznany został jako impreza masowa, co wiąże się z przedstawieniem dokumentu tożsamości w momencie zakupu biletu na to spotkanie. Ceny biletów: VIP - 30zł (dla każdego, w tym kobiety i dzieci) Normalny trybuna "A" - 12zł Ulgowy trybuna "A" - 10zł Trybuna "B" - jedna cena biletu - 7zł Kobiety i dzieci do lat 13-tu - 2zł (obie trybuny) Dzieci do lat 8-iu - wstęp BEZPŁATNY. Biletów VIP w sprzedaży jest tylko 80. Zachęcamy do zakupu biletów w przedsprzedaży, co rozładuje kolejki przy kasach w dniu meczu. NIE CHCESZ STAĆ W KOLEJCE PRZED MECZEM - KUP BILET W PRZEDSPRZEDAŻY!
|
|
na forum zmieńcie baner bo jest napisany stary adres strony i warto coś zmienić i na forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |