Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
knajpa z kebabem na dworcu. |
Co powiecie o knajpie na dworcu. Ta piętrowa z kebabem. Coś strasznego, wchodzę na górę na stolikach syf, pod stolikami jeszcze większy, wszędzie narozpie*** resztki jedzenia. Ludzie którzy tam pracują o podstawach higieny mają chyba zero pojęcia. Co za obsługa beznadziejna, baba sie dże sprzed baru akurat gdy byłem na piętrze "Duży gotowy", co to ma być w każdym porządnym lokalu jedzonko przynosi się do stolika. Strasznie niemiła obsługa. Jedyne co ich ratuje to chyba wspomniany kebab, choc cena dosyc wysoka ale całkiem smaczny. Komuna chyba nadal rządzi umysłami Polaków. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: knajpa z kebabem na dworcu. |
obsługa moze jak obsluga ale jedzenie super a zwłaszcza te kebaby :) mniam
|
|
To wy chyba nie jedliście dobrych kebabów. Specjalnie zwiedziłem wszystkie bary w Łomży na dworcu i ten na przeciwko 4plus z kebabami. NIE mają porównania do Toruńskich, Warszawskich, Częstochowy czy też Olsztyńskich, (choć tu też nie w każdym barze). Jeśli chodzi o higienę popieram - też zdarzyło się widzieć mi resztki jedzenia i chusteczki zużyte na stoliku.
|
|
A jaki problem?Dzwonisz do sanepidu do działu higieny i na drugi dzień przyjeżdzają bo mają taki obowiązek po zgłoszeniu i kontrolują.Wlepiają mandat i zaraz jest lepiej.
|
|
Podobno najlepsze kebaby sa w Białymstoku na dworcu (PKS) prawda ?
|
|
HEHE JEDZONKO DO STOLIKA W FAST FODZIE :] może ich umysłami rządzi komuna ale twoim to napewno nie kapitalizm wolnorynkowy. 3773455
|
|
Obsługa w opisywanym lokalu jest wręcz przemiła (mówię o dwóch Paniach w okularach). Jestem tam bardzo częstym gościem. Obsługa sprząta ten lokal w miarę swoich możliwości. To chyba logiczne że jeśli stoi kolejka po jedzenie to nie pozwolą im czekać i nie pójdą sprzątać po kilku syfiarzach, których w domu nie nauczono czystości. Kebab jest tam zdecydowanie najlepszy w mieście. Jak jesteś wieśniakiem, to będą Cię traktować jak wieśniaka - to normalne. Pozdrawiam
|
|
|
Najlepszy Kebab w mieście , lepszego niejadłem w Łomży,a co do tego że "syf" niestety tam są duże kolejki często i nikt sie nie rozdwoi pozdrawiam
|
|
for mr cos tam. Wieśniakiem może jesteś ty, jeśli znasz te babki to cię traktują odpowienido. Jestem poważnym gościem i zachowanie wspomnianych bab mnie irytuje, jeśli ktoś nie potrafi porządnie obsłużyc klienta to może zostanie nauczony przez osoby 3cie. We wspomnianym barze byłem ok. godz. 16tej. Jeśli tłumem nazwiesz 4 osoby to ci gratuluje - głupoty. Po prostu komuś się nie chce i tyle. (zobaczymy jak się zechce po wizycie sanepidu). MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Napisy na murach kłamią. Myśmy tu byli i flaszkę wypili. Lubię psy, ale za długo się gotują. Najpierw kolacja, potem kopulacja. waldek27
|
|
Latające talerze - przyszłością polskich stołówek. waldek72
|
|
Stołujcie się dalej w tych "knajpach" ! Na oddziale wewnętrznym w szpitalu ścielą już dla Was łożeczka, to tylko sprawa nidługiego czasu. Ja dobrze Wam jednak życzę. Zbych
|
|
Hahahahaha. Czasami jak czytam wypowiedzi niektórych z Was, to aż drgawek ze śmiechu dostaję! cyt: "Co za obsługa beznadziejna, baba sie dże sprzed baru akurat gdy byłem na piętrze "Duży gotowy", co to ma być w każdym porządnym lokalu jedzonko przynosi się do stolika." i dalej: "for mr cos tam. Wieśniakiem może jesteś ty, jeśli znasz te babki to cię traktują odpowienido. Jestem poważnym gościem i zachowanie wspomnianych bab mnie irytuje" Przesympatyczny kolego ..... gdybyś był naprawdę poważnym gościem to byś chodził na lunch a nie na mrożoną masę podgrzewaną na prędce. Jeżeli ponadto twierdzisz, że tego rodzaju bary to w założeniu porządne lokale, to w sumie zasługujesz na to, że baba się na Ciebie dże. Co nie oznacza, że można Cię wyzywać od wieśniaków, jak to niektórzy czynią.
|
|
Autor: marcelus2000 (---.plusgsm.pl) Data: 24-02-06 06:45 (...)Jestem poważnym gościem... hehe,dobre... tylko czemu twoje tematy są niepoważne?
|
|
Poważnym? Hehe! Dawno się tak nie uśmiałem! Nie znam tych Pań, po prostu czasami zajeżdżam tam na kebab, bo odpowiada mi zarówno jedzenie jak i obsługa. Jeśli nie umiesz się zachować, to wróć do podstawówki (chociaż z Twoich wypowiedzi wynika, że dalej w niej tkwisz). Pozdrawiam
|
|
ja tam zawsze biore na wynos nie lubie jak obcy ludzie patrza na mnie jak jem a tym bardziej w takich lokalach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |