Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pilnie poszukuję firmy wykonującej tynki c-w |
Witam tak jak w temacie pilnie poszukuję firmy z wolnym terminem na wykonanie tynków cementowo-wapiennych agregatem. Ilość około 250 m^2. Miałem umówiony termin z firmą Panów Modzelewskich, niestety na cztery dni przed rozpoczęciem pracy przestali odbierać telefony. Szkoda że wcześniej nie potrafili powiedzieć aby szukać kogoś innego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pilnie poszukuję firmy wykonującej tynki c-w |
Pasie Kosiński SOŁTYSIE wsi Grądy obok Nowogrodu nikt się z Panem nie umawiał na tynki na jakiś termin to po pierwsze!!Po drugie z osobami niewypłacalnymi wolę nie współpracować. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam
|
|
szkoda że telefonu żaden z Panów nie odbiera, pomimo wcześniejszych zapewnień o rozpoczęciu pracy od 16 lipca. Niewiem tylko o jakiej niewypłacalności Pan pisze, rozumiem że jeden z właścicieli firmy, jeżeli umówioną kwotę odebraliście w umówionym terminie. Wystarczyło powiedzieć że nie chcecie wykonywać tej pracy, jest wielu wykonawców. Również pozdrawiam
|
|
Podepnę się pod temat. Proszę o opinie/namiary na sprawdzone firmy które wykonują tynki wewnętrzne (cementowo-wapienne).
|
|
PoszukujeLomza ja mogę polecić jedną firmę która wykonuję tynki cementowo-wapienne.
|
|
Witam Jeśli szukacie firmy do wykonywania tynków to zróbcie reklamę że szukacie, do wykonywania takich prac. coffeenka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |