Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Deja Vu ??? |
Coś z moja głową nie wporządku, czy jakies deżawi przeżywam. A może ci biedni studenci z Bangladeszu wkrótce jak czarna wołga nam się zmaterializują? A moze po prostu socjopata jakiś przeprowadza badania socjologiczne i testuje reakcje na różne bodźce Przeczytałem: "Studenci z krajów azjatyckich będą uczyć się w Słupsku? Sześćdziesięciu Hindusów z Indii, Nepalu, Bangladeszu przyjedzie do Słupska w przyszłym roku akademickim studiować pielęgniarstwo i anglistykę. To dla nich szansa na zdobycie taniego wykształcenia, bo roczna opłata za studia w słupskiej Pomorskiej Akademii Pedagogicznej dla obcokrajowców jest najniższa w Polsce(22-02-2006 20:25) » http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,3178687.html (........)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Deja Vu ??? |
Przecież państwo Polskie jest tak bogate, że może sprezentujmy studia każdemu obcokrajowcowi. Przecież nie mamy młodziezy na wschodzie, przecież nie mamy biednej młodzieży w Polsce, nie mamy młodzieży bez kasy w regionie. Poj*** Kraj Poj** ludzi MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Marcelusie przeczytaj ze zrozumieniem. Twój komentarz jest całkowicie nie na temat. Z tego artykułu wynika, że za studia wpłynie kasa i uczelnia będzie mogła lepiej funkcjonować. Ale przecież Ty wiesz lepiej. Zwróćcie uwage , że tych 60 hinduskich studentów pielęgniarstwa i aglistyki krąży po Polsce jak widmo komunizmu. i pomimo że nikt ich jeszcze nie widział, nie słyszał i nie wąchał wzbudzaja juz niemałe emocje: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=52613&t=52613 czy też: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=51355&t=51355 (........)
|
|
a mowilem ze tak bedzie zaraz ich tu tysiace beda a po kilku latach miliony
|
|
Dajcie wy spokój dla studentów z bangladeszu !!
|
|
ptysiu91 napisał(a): > Dajcie wy spokój dla studentów z bangladeszu !! Hehe, rodowity białostoczanin ;)
|
|
Ptysiu80 czemu rodowity białostoczanin ;) ?? Ps. urodzilem i wychowałęm siew Łomży
|
|
To inwazja Antysemitex zbieraj chłopaków z MW i szykujcie obrone
|
|
ptysiu91 ale mowę masz białostocką :D Jak dorośniesz to zrozumiesz.
|
|
Ptysiu80 pożyjemy zobaczymy... :)
|
|
To Ci studenci z Bangladeszu testują w którym mieście będą mieli najbardziej przyjazną ludność. Pozdrawiam!
|
|
Nauka nie wódka, nie musi iść do głowy. Nauka jest piękna, nie bądź wiec egoista - pozostaw ja innym. Nauka to przyjemność, ale ja nie mam czasu na przyjemności. Nasze pokolenie już wybrało : Autovidol. waldek72
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |