Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tkaniny Łomża |
Gdzie w Łomży jest najlepszy wybór tkanin? Muszę kupić szyfon i satynę do sukni. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc. Marta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tkaniny Łomża |
nie wiem!!!! czy wogole jakis sklep jest? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
pod filarami niedaleko optyka ewentualnie janeczka na starym rynku niedaleko salonu play
|
|
amogłabyś dokładnie napisać pod filarami, gdzie to jest, ulica lub jaqkis sklep w poblizu zebym mogla znalezc, bo nie jestem z Lomzy i nie bardzo wiem co i jak gdzie jest Z góry dzięki Marta
|
|
Pod filarami niedaleko pomnika Hanki, na rogu jest sklep Optyk, jeżeli pójdziesz w górę od tego sklepu w stronę Gielczyńskiej przejdziesz pod filarami i tam będzie sklep z materiałami
|
|
ok, to juz kojarze, dziekuje bardzo za wyjasnienie Pozdrawiam Marta
|
|
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z tkaninami na sukienki, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie koronki ślubne i wiele innych produktów w atrakcyjnej cenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |