Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Generali - praca |
Hej ! Czy był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej w Hotelu Gromada? Co to za praca? W ogłoszeniu podano, że powstaje nowa filia firmy Generali i potrzebują 5 os. do pracy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Generali - praca |
a i pewnie jesteś menagerem i zbierasz zespół??? kiedy te rozmowy może wpadnę akapulko12
|
|
nie nie :) nie jestem żadnym managerem. Po prostu zostałam zaproszona na rozmowę i chciałabym wiedzieć czy jeszcze ktoś się tam wybiera, a może już był i chce się podzielić wrażeniami :)
|
|
Masakra ...
|
|
Miałam kiedyś taka rozmowe jak jeszcze byl oddzial w Łomzy... Jesli o to samo chodzi to na poczatku szkolenie i zdanie kursu płatnego w Białymstoku a pozniej latasz po firmach i namawiasz na ubezpieczenie.
|
|
To chyba nie jest to samo, ale dziękuję za odpowiedź :)
|
|
kolego mozesz isc tam do pracy ,dobrze placa ,he he
|
|
Tak, i atrakcyjne prowizyjne wynagrodzenie...
|
|
nie pytałam o przypuszczenia tylko o fakty podane na rozmowie, więc bardzo proszę o odpowiedź tylko te osoby, które brały w niej udział :) Dziękuję!
|
|
byłem i zrezygnowałem d.... trzeba miec własna działalnośc i samochód he wogóle mało profesjonalni ci od naboru i pytaja ile chcesz zarabiac jaki odniosłes sukces daj se spokój pranie mózgu bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki
|
|
czyli to nie jest praca w biurze w nowo otwartej filii ? :> tak właśnie myślałam, że to kolejny pic na wodę. Nie oferują żadnej podstawy? Zwrot kosztów paliwa?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |