Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nuta mp3 |
Witam Wszystkich Czy moze ktos ma mp3 Dżem- "do kołyski"??? jak tak to prosil bym o przesłanie na maeila fajniutki9@wp.pl Z góry dzieki POZDARWAIM cale FORUM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nuta mp3 |
- Autowidol to moj idol. Gdy jest ci strasznie smutno i nudno ci troszeczkę, wsadź granat miedzy nogi i wyrzuć zawleczkę. waldek27
|
|
jedo Ci powiem glupi jestes
|
|
- Na nic skrzydła, kiedy ptasi możdżek. - Nie wychodz z siebie - mozesz nie wrocic. waldek27
|
|
przesle mi ktos??
|
|
Gdy ktoś ma w życiu pecha i zmartwień kupę, może złamać rękę podcierajac dupę. Muszę poszukać,jak znajdę to ci podeślę. waldek27
|
|
ja bym przesłął jak bym mial ale niemam sorki
|
|
żyj z całych sił i usmiechaj sie do ludzi... bo nie jestes sam ... spij noca snij niech zły sen nigdy wiecej cie nie obudzi teraz spij...
|
|
mówisz i masz:) zarka sie wyśle ... pozdrawiam ;)
|
|
mlody: nie słyszałeś nigdy o PeerToPeer (P2P)? Jeśli nie, to się tym zainteresuj i nie zaśmiecaj forum prośbami o mp3. Pozdrawiam
|
|
żeby chłopak słuchał takiej muzyki :) i jeszcze ten mail: fajniutki9@wp.pl... powiem jedno mega ROTFL... przeklasyk buahahahahahahah ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Piosenka spoko, ciekawe czego Ty słuchasz? Pochwal się, cwaniaczku :P
|
|
siemka wszytkiego co mi sie podoba oprucz metalu i rapu
|
|
mam prośbę, pilnie potrzebuje nut do kawała DŻEMU-Do KOŁYSKI. jeśli byłby ktoś tak wspaniałomyślny i wysłał mi na email- janek783@wp.pl z góry dzieki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |