czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo siatkarze!

Wielkie gratulacje dla naszych siatkarzy! Wiem, że to nie piłka nożna, ale taki sukces należy docenić!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo siatkarze!

BRAWO BIAŁO-CZERWONI -JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA, JAK DUMNIE BRZMI TEN HYMN!!!!

szkoda tylko że to na świecie taki niszowy sport, ale piłka nożna może brać przykład, bo jak jest liga mocna to się automatycznie przekłada na reprezentację.

nie az taki niszowy

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

nie aż tak niszowy jak co? moim zdaniem na świecie to bardzo niszowy sport, jest małe zainteresowanie mediów i kibiców, co widać podczas meczów- puste hale, chyba że polscy kibice przyjeżdżają...

Lepsze puste hale i wygrana naszych niż potężne stadiony i "niszowa" gra, gdzie nasi odpadają. I tu tkwi problem, mierzysz wielkością hali i iloścoą kibiców. Szyk zawsze tkwi w szczegółach.

a co formula 1 to sport? czy jakis golf - sport dla zmanierowanych debili.

kobiecyinstynkt, chyba niewiele zrozumiałaś z tego co napisałem... A czym się mierzy popularność jak nie ilością kibiców? owszem mamy też mnóstwo sukcesów w lotach szybowcowych, pewnie jeszcze w kilku równie popularnych dyscyplinach ale w głównym nurcie nas nie ma... Ostatnio takim rodzynkiem jest Radwańska, a siatkówka to niestety światowa 3 liga.

radwanska to kasa i biznes a nie reprezentowanie Polski - to takie pier.olenie o szopenie ze to sport dla plebsu

adamosxx, bo tenis na najwyższym poziomie jak piłka nożna czy koszykówka to duże pieniądze. Jeśli twoim zdaniem Radwańska nie jest sportowcem który reprezentuje Polskę, to jesteś zwykłym debilem...

reprezentuje ale na papierze i ma to gleboko w doopie a jesli myslisz inaczej no niestety ale ty jestes naiwnym debilem

na papierze czyli co dokładnie? że robi to dla kasy? a siatkarzy czy piłkarze grają bo chcą ciebie zadowolić? dla mnie ona może grać tylko dla pieniędzy ale sam fakt że wygrywa i jest Polką jest tu kluczowy. A twoja pokręcona logika tego nie zmieni. Kto przed Małyszem interesował się skokami narciarskimi w Polsce (na świecie równie niszowa dyscyplina jak siatkówka) chyba tylko Szaranowicz, a przyszły sukcesy i rekordy oglądalności, z Tenisem też tak będzie, ale tenis na tym poziomie to już mega popularny sport na świecie.

małysz to maszynka do robienia kasy dla tych bucyfałow w stylu tonio tajnera a radwanka to maszynka sama dla siebie i ojca. wiec skoncz wciskac kit o ich patriotyzmie. to byla za komuny gdy grali dla idei i kraju a nie kasy

hahahaha patrioci idioci... ja o jakimś patriotyzmie pisałem? ogarnij się.. To jest sport, wypierd... z tym patriotyzmem debilu...

no i pękł debilek:)

wlasnie takie pajace jak ty w sam raz nadają sie na kibicow radwanskiej i tajgera łudsa buhaha

ty w sam raz nadajesz się na kibica Gołoty, równie często przegrywasz jak on, masz się z kim utożsamiać, z tym że on ma pieniądze...

racja kobiecyinstynkt gratulacje dla siatkarzy!!!!!!!!!

Siatkówka to jest prawdziwy sport bez kiboli i rozrabiaków.
Publika na wysokim poziomie a jaki doping a nie ryczenie jak bawoły na beznadziejnej kopaninie w naszym wykonaniu.
Dla kogo te stadiony dla tej bezmózgowej chołoty z policyjną obstawą. Kto tam przychodzi? Aby sie wyżyć i porozrabiać a nierzadko po pijaku. Nie wszyscy ale taka jest niestety prawda. Dlatego nie chodzę na te mecze.

karolina25 "Dlatego nie chodzę na te mecze" a na jakie ty chodzisz? chyba że masz na myśli przejście z kuchni do pokoju z telewizorem..

nie chodzisz na mecze a wiesz kto przychodzi, to typowe podejscie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org