Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo siatkarze! |
Wielkie gratulacje dla naszych siatkarzy! Wiem, że to nie piłka nożna, ale taki sukces należy docenić!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo siatkarze! |
BRAWO BIAŁO-CZERWONI -JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA, JAK DUMNIE BRZMI TEN HYMN!!!!
|
|
szkoda tylko że to na świecie taki niszowy sport, ale piłka nożna może brać przykład, bo jak jest liga mocna to się automatycznie przekłada na reprezentację.
|
|
nie az taki niszowy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie aż tak niszowy jak co? moim zdaniem na świecie to bardzo niszowy sport, jest małe zainteresowanie mediów i kibiców, co widać podczas meczów- puste hale, chyba że polscy kibice przyjeżdżają...
|
|
Lepsze puste hale i wygrana naszych niż potężne stadiony i "niszowa" gra, gdzie nasi odpadają. I tu tkwi problem, mierzysz wielkością hali i iloścoą kibiców. Szyk zawsze tkwi w szczegółach.
|
|
a co formula 1 to sport? czy jakis golf - sport dla zmanierowanych debili. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kobiecyinstynkt, chyba niewiele zrozumiałaś z tego co napisałem... A czym się mierzy popularność jak nie ilością kibiców? owszem mamy też mnóstwo sukcesów w lotach szybowcowych, pewnie jeszcze w kilku równie popularnych dyscyplinach ale w głównym nurcie nas nie ma... Ostatnio takim rodzynkiem jest Radwańska, a siatkówka to niestety światowa 3 liga.
|
|
radwanska to kasa i biznes a nie reprezentowanie Polski - to takie pier.olenie o szopenie ze to sport dla plebsu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx, bo tenis na najwyższym poziomie jak piłka nożna czy koszykówka to duże pieniądze. Jeśli twoim zdaniem Radwańska nie jest sportowcem który reprezentuje Polskę, to jesteś zwykłym debilem...
|
|
reprezentuje ale na papierze i ma to gleboko w doopie a jesli myslisz inaczej no niestety ale ty jestes naiwnym debilem Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
na papierze czyli co dokładnie? że robi to dla kasy? a siatkarzy czy piłkarze grają bo chcą ciebie zadowolić? dla mnie ona może grać tylko dla pieniędzy ale sam fakt że wygrywa i jest Polką jest tu kluczowy. A twoja pokręcona logika tego nie zmieni. Kto przed Małyszem interesował się skokami narciarskimi w Polsce (na świecie równie niszowa dyscyplina jak siatkówka) chyba tylko Szaranowicz, a przyszły sukcesy i rekordy oglądalności, z Tenisem też tak będzie, ale tenis na tym poziomie to już mega popularny sport na świecie.
|
|
małysz to maszynka do robienia kasy dla tych bucyfałow w stylu tonio tajnera a radwanka to maszynka sama dla siebie i ojca. wiec skoncz wciskac kit o ich patriotyzmie. to byla za komuny gdy grali dla idei i kraju a nie kasy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hahahaha patrioci idioci... ja o jakimś patriotyzmie pisałem? ogarnij się.. To jest sport, wypierd... z tym patriotyzmem debilu...
|
|
no i pękł debilek:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wlasnie takie pajace jak ty w sam raz nadają sie na kibicow radwanskiej i tajgera łudsa buhaha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ty w sam raz nadajesz się na kibica Gołoty, równie często przegrywasz jak on, masz się z kim utożsamiać, z tym że on ma pieniądze...
|
|
racja kobiecyinstynkt gratulacje dla siatkarzy!!!!!!!!!
|
|
Siatkówka to jest prawdziwy sport bez kiboli i rozrabiaków. Publika na wysokim poziomie a jaki doping a nie ryczenie jak bawoły na beznadziejnej kopaninie w naszym wykonaniu. Dla kogo te stadiony dla tej bezmózgowej chołoty z policyjną obstawą. Kto tam przychodzi? Aby sie wyżyć i porozrabiać a nierzadko po pijaku. Nie wszyscy ale taka jest niestety prawda. Dlatego nie chodzę na te mecze.
|
|
karolina25 "Dlatego nie chodzę na te mecze" a na jakie ty chodzisz? chyba że masz na myśli przejście z kuchni do pokoju z telewizorem..
|
|
nie chodzisz na mecze a wiesz kto przychodzi, to typowe podejscie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |