Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra restauracja w Łomży |
Potrzebuję jakiejś dobrej restauracji
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra restauracja w Łomży |
ja osobiscie polecam : greca naprzeciwko statoila (jezeli ktos preferuje takie jedzonko ) baranowskiego karczma chojny :)
|
|
niestety i tu i tu gryczana pozostawia wiele do zyczenia. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tak myslisz ? to podaj gdzie dobrze karmia . moze zmienie lokal .. ale w łomży cieniutko z dobrym jadlem jest ..baran jest dosc drogi karczma chojny nie narzekam a grec ma fajna atmosfere i jedzenie nie jest zle . mi odpowiada
|
|
zycie nie polega na żerciu, od tego trzeba zacząc. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
oj tam oj tam ;) czasem mozna gdzies wyjsc i zjesc cos ;) a wlasnie tak mi sie przypomnial nowogrod i zmiany pani Gessler . jak tam po tych rewolucjach ? rewelacja czy znow zapomniano o dobrym jedzeniu ? jadl ktos tam ostatnio ?
|
|
powinni zaprosic gesler do ratowania baru pod łosiem :) a nie tam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Gesslerowa barów nie dotyka, tylko restauracje
|
|
to byl bar, sam jadlem flaki wilokroc :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
grecka wszystko lux, panorama moze zazdroscic i ilosci klientow i jakosci
|
|
Flaki + kasza (gryczana oczywiście) ?
|
|
Retro, Chojny, Belfort
|
|
nie gryczanej tam nie zamawiałem, aha w labiryncie flaki sa dobre powielokroc kosztowałem Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Syta Pana jest dobra.
|
|
cipa **** łomżyniaki pały kebaby jedzą
|
|
A Ty co? Nie Łomżyniak?
|
|
sam wpierd*la pewnie najtańsze konserwy i pasztety z biedronek i parówki na śniadanie i wielkie Panisko;-D
|
|
w Łomży ostatnimi czasy pojawiło się sporo restauracji prowadzonych na dobrym poziomie. Są to bardzo ciekawe miejsca z bardzo dobrą kuchnią. Co ciekawe kazda z restauracja stara się być a jakiś sposób indywidualna co sprzyja lulinarnm wycieczkom po mieście. Gratuluje miejscowym restouratorom tak trzymać. Sarama
|
|
kulinarnym wycieczkom po mieście. Piszą restauracje mam na myśłi restauracje w całym tego slowa znaczeniu a nie jakieś bary czy zajazdy. Sarama
|
|
Polecam PRESTO!
|
|
|
wszystko dobre co tanie,wiec jajsmaczniej w domu,a bujna wyobraznie kazdy moze miec.
|
|
re; PleasurmexC18 żeby Panorama miała tyle klientów co grecka to by dawno leżała na tzw. cycach. W reklamie było, że najlepsze jedzenie w Quatro (dawna Grecka, Alicja, Rampa, VIP itd.), tak więc tam się udaj. Radio napewno nie kłamie.
|
|
czy tak częsta zmiana restauratorów-najemców w "rampie" nic Wam nie daje do myślenia? Podobno uciekają przez "super" wynajmującego co ich wszystkich po kolei "wycyckiwuje" :) ja bym tam nie ryzykował... ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Moja subiektywna opinia: "Retro" na Nowogrodzkiej i nowa "Aroma" przy Grobli Jednaczewskiej. Polecam
|
|
Na Farnej jadłem zajebistego tatara. I dobrą, naprawdę dobrą rybę
|
|
Kiermusy - co prawda kawalek trzeba podjechac, ale miejscowi restauratorzy moga tylko pozazdrościć szefa kuchni. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Kiermusy też polecę, ale to już kawałeczek drogi. Duże już są tam dęby? :) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Retro, Baranowski sie poprawił, kiedyś jadłem często pod Topolami teraz tragedia ryba świeża wisi reklama przy drzwiach a tu flety serwują Tragedia. Ostatnio zakosztowalem greca polecam jak ktoś lubi smak Greckiego jedzenia minusy brak parkingu.
|
|
a gdzie jest ta grecka i czy faktycznie greckie damia tam serwuja?? Z doswiadczenia: *w retro jedzenie smaczne i swieze, porcje duze za przyzwoite pieniadze, dobra atmosfera, na chwile obecna moj nr 1 od 2lat *W presto jedzenie znosne ale czesto maja braki z karty, idealne na plotki bo wiecznie jest tam pusto (az dziw bierze ze to jeszcze funkcjonuje) *labirynt szalu nie ma, jakosc nieadekwatna do ceny *na farnej wiele osob chwali ale ja na etapie deserow sie zatrzymalam, te smaczne i ladnie podane *cztery pory sprawdzone lunchowo, rewelacyjne salatki i pasty ale do miana restauracji jeszcze im brakuje
|
|
Retro Ich bin fur Berlin...
|
|
a co powiecie o gromadzie? ;)
|
|
co mozemy powiedziec; gryczana to nie jest ich mocna strona Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
|
W Polonezie jedzenie jest super... wiem co jem..
|
|
Ja mogę polecić fajne miejsce w Malborku :) Karczma Zamczysko to restauracja na wzgórzu z widokiem na zamek, podają bardzo dobry schab z kapustą :) Taka raczej domowa kuchnia :)
|
|
Magda gesler by się przydała :)
|
|
polecam sytą pannę- jedzonko pyszne :) i miła obsługa
|
|
w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j trollu
|
|
Osobiście polecam restaurację Labirynt!:)
|
|
Bardzo lubię restaurację, która w swojej ofercie posiada kuchnię polską. Świetna obsługa, pyszne jedzenie i przystępne ceny. Knajpa jest urządzona w ciekawy sposób. Panuje tam ciepły, domowy klimat. Właściciele chętnie urządzają w niej imprezy okolicznościowe. Gorąco polecam!
|
|
Moje gratulacje...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |