Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
spawanie aluminium |
Witam.Czy gdzieś w łomża spawają aluminium?Chodzi mi o aluminiowe rurki od siatki ochronnej od trampoliny.Pięć słupków zostało pogiętych wskutek wichury.Chodzi mi o pospawanie tych ewentualnie o kupno nowych.Rurki mają k.2.5cm średnicy.Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: spawanie aluminium |
A może wie ktoś z was wie jak malować amelinium, bo mam takie coś od traktora i kolega mi powiedział, że to jest amelinowe tego nie pomaluję
|
|
Spawa w Piątnicy ul Nowoprojektowana ten gesciu co zakłada gaz
|
|
Lepiej kup nowe. Raz pogięte, potem prostowane i spawane..... bym się bał takiej trampoliny.
|
|
do uip_uip amelinium nie pomalujesz zwykłą farbą, potrzebna jest specjalna AMELINOWA :D
|
|
a gdzie kupić nowe?
|
|
unispaw poznańska
|
|
Są farby na wszystko.Na aluminium lub jak to teraz się mówi- na amelinium. W razie czego służę pomocą. adres do kontaktu- lak-meb@wp.pl 5 Lat gwarancji na wykonaną usługę. br1
|
|
podjedz do Ratowa Starego tam pewna osoba spawa aluminium .... nie będę mówił kto ale znasz jeździ czarnym bmw .... to ta trampolina co ja wiatr uszkodził ;-)
|
|
polecam daniela za stacją cpn orlen za fadomem w kierunku na ostrołęke. Skręt naprzeciw schroniska droga do wiatraka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |